Ismét teaseren a Hellgate

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
Anno a Hellgate London akkorát hasalt a kasszáknál, ami a nagykönyvben is meg van írva. Mégis számos elemében ígéretesnek volt mondható az ex-Blizzard fejlesztők szerepjátéka. A T3 is így gondolja, hiszen free-to-play rendszerben képzeli el a játék feltámasztását Hellgate néven.

Nehéz észérveket levonni az előzetest megtekintve, hiszen jobbára élőszereplős jeleneteket tartalmaz, a játékmeneti változásokról egyelőre a nyílt béta fog tanúskodni, aminek a tengerentúli játékosok már hódolhatnak is. Reméljük, végre megkapja a jól megérdemelt közönségsikert az ingyenes alternatíva.

10.
10.
balint23h
#8: Hát nem tudom. Ez például tényleg ritka gyenge lett.
9.
9.
#8: De a Prey 2-nek utána volt egy másik előzetese, ami nekem visszahozta, keress rá :)
8.
8.
Ecneb
ezek az élőszereplős előzetesek csak nekem nem jönnek be? prey 2-nél is elvette a kedvemet.
7.
7.
GhostDog24
#5 én mar a CBT óta játszok vele és csak szólni akarok h nagyon nem a polcodon lévő dobozos verzió kell neked hanem 1 új ingyen letölthető inen: http://hellgate.t3fun.com/Data/Download.aspx (bár valószínűleg már rá jöhettél mert ahogy látom ezt tegnap írtad de gondoltam h azért szólok hátha mást is érdekel)
6.
6.
Kocsis92
gyertek játszani, az mmo-sítás sokat dobott rajta:)
5.
5.
daenath
#1: A lenyeg, tegy a teaserbe egy dogos felmesztelen not es maris csorog a ferfinepseg nyala ;) Tisztara mintha egy filmet reklamoznanak :))) Amugy mar reg varom ezt a gamat, vegre leporolhatoma polcomon a dobozat :D
3.
3.
pjoco
Már elvileg megjelent!
2.
2.
LiMiT
Nekem is bejött, bár eléggé kínszenvedés volt vele játszani. Én is örülnék ha végre kikupálnák és élvezhető játék lenne belőle.
1.
1.
Stack
Hát ez idáig elég semmit mondó volt...
Habár remélem összehoznak valami jót belőle, mert én szerettem az eredeti játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...