Fejlesztői naplót kapott a The Sims Social

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy kedvenc simjeink nem hódítják meg a legnépszerűbb közösségi oldalt, a Facebookot? Pedig így lesz, ahogy azt már az E3-on bejelentette az Electronic Arts. A recept ugyanaz, mint a dobozos változatoké: barátkozás, gügyögés és szocializálódás mindenek felett.

Az EA kidobott egy fejlesztői naplót is a The Sims Socialból, melyben kedves nénik és bácsik épp azt ecsetelik, hogy miért jó nekünk virtuális környezetben cseverészni ismerőseinkkel, amikor ezt szöveges formában, bökdöséssel és lájkolással alapból is megtehetjük. A babaházszimulátor kronológiájában nem ez az első online próbálkozás: még az ezredforduló elején a The Sims Online tekintélyesett bukott a kaszáknál. A facebookos verzió esetében ez tuti nem lesz így.

2.
2.
gyongyos
Nagyon örültem, hogy a Facebookon indul a The Sims Social játék. Sajnos a kedvemet elvette, hogy egyre többször nem töltődik be, már megint egy hete nem tudok belépni!!!!!! Jó lenne, ha történne valami!!!!!! SOS segitséget kérek!!!!!
1.
1.
miki1105
Az biztos hogy facebookon nem lesz bukta, meg még igencsak népszerű lesz mivel a sok kis "faceboooker" így fog dumálni, és ezt még tovább is fogják majd fejleszteni azzal hogy pl búnyozni is lehet vagy bármi egyszerü baromsággal megfogják az embert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...