Játékokkal bővült a Google+

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Hír
Azon szerencsés egyedek, kiknek már van Google+ felhasználói fiókja, már számos online játékkal üthetik el üres óráikat a cégóriás közösségi szájtján. Többek között a Dragon Age: Legends, a Bejeweled Blitz, és az Angry Birds is a vállalkozó kedvűek rendelkezésére áll.

Bár a Google+ nem olyan nyílt platform, mint a Facebook, a Google Blog mégis bejelentette, hogy third party játékokkal bővült a szolgáltatás. A közösségi oldalakon való részvétel minden kiadó számára presztízskérdés, ma piac tetemes hányadát foglalják el és dollármilliárdos üzletág.

A teljes lista a következőképpen alakult: mind közül kiemelkedik az Angry Birds, de ez csupán a jéghegy csúcsa: PopCap’s Bejeweled Blitz; Bubble Island; City of Wonder; Collapse! Blast, Crime City; Diamond Dash; BioWare’s Dragon Age: Legends; Dragons of Atlantis; Edge World; Flood-It!; Monster World; Sudoku; Wild Ones; Zombie Lane és Zynga Poker. Mind-mind friss, vagy kevésbé friss játékélménnyel kecsegtetnek.

A Google+ azért is előnyősebb platform a Facebooknál a cég munkatársai szerint, mivel a játékok állapotjelzései nem spammelik szét a felhasználok üzenőfalát, a programok ettől függetlenül futnak, nem zavarják ismerőseinket kéretlen posztokkal.

A Google nem zárkózik el a független fejlesztők elől, bár szigorú vizsgálatnak tesznek alá minden egyes programot, ahol a minőség a mennyiség előtt áll. Ezzel is a Facebookra szeretnének rálicitálni. Továbbra is keresnek új partnereket ehhez, s a cég csupán a mikrotranzakciókból befolyó 5 százalékra teszi rá a kezét, szemben a Facebook drasztikus 30 százalékával.

15.
XDannyL
#4: Hol van csajszi??? Én csak egy pár dinnyét látok xD :D
14.
XDannyL
#13: Hmmm... mire jó a Google+?
13.
sarszegi14
akinek kell google plusz meghívó írjon nekem mailt a dave.sarszegi@gmail.com e-mail címre.
11.
SODor
Na megtaláltam https://plus.google.com/games csak hát még ezt kapom meg rajta:
Örülünk, hogy játszani szeretnél a Google+-ban. Ne aggódj, hamarosan rád kerül a sor!
Jelenleg kis számú felhasználóval teszteljük a Google+ szolgáltatást. Látogass vissza később.
10.
exact
#7: Ez engem is érdekelne, mert én sem találom sehol :/
9.
Zieg
ziegwarheart@gmail.com valaki dobhatna meghívót :D

8.
M3rcy
áá én kaptam 2 meghívót is, de csak 17 vagyok, és csak 18 fölött lehet használni (a bétában)
7.
SODor
Engem az érdekelne, hogy milyen menüpont alatt lehet ezeket megtalálni? Vagy itt is csak fokozatosan lesznek elérhetőek a felhasználók számára?
6.
Kreto
hmmm ha esetleg van valakinek meghívója és nem kell senkinek akkor azt szivesen elfogadnám :)
5.
hakydakillah
2. kapsz meghívót olyantól, aki már tag :-)
4.
Gotham123
3.
raczviktor
csak idő kérdése. nézzétek csak meg mi lett az androidból, és csak ész és pénz kellett hozzá
2.
Zieg
hogy lehet ilyen fiokod?
1.
foxtorch
nagy szerencse hogy van google+ fiókja valakinek? annak is van aki nem akar (pl nekem is...) egyelőre eléggé kihalt még ez a kis bétás közösségi portál, nem hiszem hogy a játékok fellendítik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...