GC 2011: Safety Car az új F1 2011 előzetesben

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Nagy titokban tartotta a Codemasters az F1 2011 egyik leginkább várt újdonságát, csak a most megjelent GamesCom-trailer után vált bizonyossá, hogy az idei részben végre biztonsági autó is lesz majd a játékban. A fejlesztők tényleg nem lazsáltak, az új rész csak jobb lehet az elődjénél!

A Safety Carnak bizonyára minden rajongó örül, az előző - egyébként remekül sikerült - játék egyik legnagyobb hiányossága minden bizonnyal a biztonsági autó parkolópályára állítása volt. A mostani, egyelőre kézikamerás minőségben elérhető traileren jól látható, hogy nem kell nélkülöznünk a jó öreg Mercedest, persze más kérdés, hogy az a gyakorlatban hogyan befolyásolja majd a játékmenetet.

Kaptunk egy új fejlesztői naplót is, a rövid felvételen a derék britek ékes anyanyelvükön ecsetelik az új rész újdonságait - ez esetben is van miért külön örülni, mert a jelenetek végre jó minőségűek. Az F1 2011 szeptemberben fog megjelenni, az előzeteseket pedig Daveout küldte be, amit ezúton is nagyon köszönünk neki!

21.
21.
Danesz98
hogy lehet bekapcsolni az sc-t?
20.
20.
scottryder
#18: Egy valamit nem értek, miért isteniti mindeki az rFactor-t, annak idején próbáltam és egy semmit sem érő játéknak számít, undorító grafikával, és játék menettel! A Codemasters által fejlesztett Forma-1 viszont teljesen megfelel a mai igényeknek, és azt ne mond hogy nem jó a versenyélménye, meg még nem tudom mi nem tetszik, rakd fel a nehézségi szintet a legnehezebbre aztán majd úgy menjél. A msáik hogy a valósághoz nagyon is köze van, élethűen van lemodellezve minden. Jó magam is szimulátor rajongó vagyok, de inkább ezzel játszok mint az rFactorral!
19.
19.
cast22
Már alig várom, ki akarom próbálni!!!!!!! Nekem személy szerint nem hiányzott a safety car, de örülök neki hogy bele tették az új részbe így realisztikusabb. Ami jobban érdekel hogy a boxkiállás jó legyen. A 2010 ben szörnyű, mikor nyerek 3 pozíciót a pályán a nyalókás emberke miatt a boxban meg veszítek 7-8-at mert nem enged ki ugyanis a mögöttem lévőt 5 másodperc múlva leengedik.. borzalmas. Remélem ebben jó lesz
18.
18.
aludttej
#17: én vok szerencsétlen mert te nem birsz jászani az rfactorral. Normális ember rájön hogy kormánnyal szimulátort jó tolni, nem ilyen arcade fos-t aminek nincs emmi fizikája, és vezetni is olyan egyszerű, hogy közben ipodon tudtam angry birds-özni. Tipikusan az az egyszerű ember vagy, akinek a csillivilli grafika számit, és ha valami már nem megy egyből feladod és játszol a könnyebbel. Nyugodtan küldd a modot amint kész, a legprofibbak is hónapokig szoktak rajta dolgozni, de nagyon vágod ezt az egész témát, ebbe is sikerült belekontárkodnod. Igazi versenyélmény sehol nincs a codemasters f1áben, mert olyan szinten egyszerű, és köze nincs a valósághoz, hogy ihaj.
17.
17.
Kysmora-00
#16: Aludttej te szerencsétlen nekem van kormányom az rfactor meg szar akkor játszál azzal Ez az F1 tökélesen vissza fogja adni azt a versenyélményt amit az igaziban láthatunk te meg játsz a kockaautós xfactorral! Amugy meg olyan módokat amivel te is játszol 10 perc alatt összedobok te szerencsétlen ennyi F1 2011 codmesters a legjobb te meg menjel xfactorozni :)
16.
16.
aludttej
#6: hát ne jelentsd ki bátran, hogy az rfactor szar, mer ez az egyik legnagyobb szimulátor. Azért mer nincs kormányod, és emiatt nem tudsz vele rendesen játszani, attól nem szar egy játék, sőt, felvilágostalak, nekem g25-öm van és messze nagyobb élményt nyujt az rfactor mint a f1 2010. Nem is értem mér kell legyökerezni a másikat, soha nem akartam erre szintre süllyedni. Amugy elég egyszerű a dolog, akinek kormánya van az valószinűleg rfactorozni fog, akinek meg nincs, annak valóban jobb választás a codemasters f1-e. És mi az hogy betiltani a modokat? Hogy? Mire gondoltál mikor ezt irtad? A világ legnagyobb online versenyeit ilyen modokkal játsszák, és komoly pénzdijakért versenyeznek. Máskor légy szives ne szarozd le amihez nem értesz, én se szarozom le a f1-et, mer nem is az, csak egyszerűen arcade.
15.
15.
rzlyo
"Egy másik friss infó, hogy végre helyet kapott a játékban a piros zászló. Ennek a lengetése ugye az edzés, vagy a futam azonnali megszakítását, felfüggesztését jelenti, ilyenkor minden résztvevőnek az adott kör végén szépen vissza kell mennie a boxutcába, vagy beállni a rajtrácsra az újabb intézkedésig. A piros zászlót csak szélsőséges esetekben szokták elővenni, katasztrófális időjárási körülmények, vagy páratlanul brutális, tömeges jellegű ütközések, karambolok megtörténtekor."
14.
14.
ATi0021
#13: Én is XBox kontrollert használok és nálam sincs vele gond. :)

Videókat tekintve ezt is kirakhatná a GK, 12 perces bemutató:
http://www.youtube.com/watch?v=tB4TAaugjfg
13.
13.
hakydakillah
12. Nekem mai napig nincs gondom az irányítással, igaz én xbox controllert használok :-D
11.
11.
ATi0021
#10: Pedig jó lenne, ha leállítanák, esetleg emiatt fél pontokat osztanának. Főleg, hogy akinek nem kell az kitudja majd kapcsolni a safety cart.
10.
10.
Donpedro
#4: A futamot nem fogják leállítani, mert a várakozás nem illik bele a konzolos játékok paradigmájába.
9.
9.
gucho
nagyon komolynak ígérkezik, várom és azt is, hogy folytatódjon az idény...
8.
8.
ATi0021
Végre teljes értékű F1-et ad ki a Codemasters. A safety car nagy hiányzott a másikból is. Már alig várom, hogy mögötte menjek majd lerázzam a mezőnyt. Bízom benne hogy azért arra figyelne, ha bejön a safety mikor is kezdenek egyesek előzni. :)

2. Benne lesz a játékban is. Vettel féle mutogatást is sikerült licencelniük. :D
7.
7.
SSJ Gábriel
#4: Ezt a hsz-t nem hakydakillah-nak szántam,bocs.
6.
6.
Kysmora-00
gyönyörű nagyon jó én a 2010 el is meg vagyok elégedve tudtam én hogy jó választás volt a codemasters
Kíváncsi vagyok melyik győkér rfactoros idióta jön majd hogy hát nem szimulátor meg nem jó ez meg az akkor ne is nézd meg a videót tökéletes élményt fog adni ez a játék és bátran ki merem ejteni az Rfactor egy nagyrakás Sz.r! :) remélem az ósszes módot előbb utobb betiltják és az rfactorosok meg a birkuc meg f1 chalenge meg mittomén kukába kerülnek és ezek az emberek meg vesznek egy sarga kazettás nintendót és nyomják rajta a pit stoppot mert ezeknek az való:) mi meg fejlettebb generáció játszunk az vadonatuj gyönyörű f1 és és tarsaival :) Dirt 3 meg lassan GRid 2
5.
5.
Dogmatix
#3: Nekem mindig sikerült kitörnöm a kerekeket :D
4.
4.
SSJ Gábriel
#3: Na most felmondom a tegnapelőtti ígéretem,miszerint nem írok többé (kimoderálták,mindegy,nem gondolkodtam,csak úgy folyt belőlem a szó(az is aminek nem kellett volna))!
A Safety Car azt is jelentheti hogy akkora eső lesz valahol hogy be kell küldeni.
Talán még a futamot is le fogják majd állítani és várnunk kell?
Ó bárcsak igazam lenne :)
3.
3.
hakydakillah
Kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják majd meg… Főleg, hogy milyen súlyos balesetnek kell majd lennie, hogy bejöjjön a SC, mivel F1 játékokban általában soha nem lehetett darabokra törni a kocsit, vagy csak nagyon nehezen :-)

Örülök, hogy ez a második próbálkozásuk, és hogy ennyire odafigyelnek a vásárlókra, tényleg amire rinya volt, az most javarészt javítva lesz.
2.
2.
Kantor
a végén az az ünneplés igazi felvétel volt vagy a játékban? mert az is nagy újítás... KELL NEKEM!
1.
1.
joker84
végre safety car is lesz benne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...