Rebootolják a Duke Nukemet?

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 23.
  • Pletyka
Link másolása
Új pletykák kaptak szárnyra a Duke Nukem frencsájz következő darabjáról. Bár szóbeszédnek túl erős, még nem beszélhetünk hivatalos megerősítésről. Most, hogy az Aliens: Colonial Marines fejlesztése a végéhez közeledik, a Gearbox állítólag a Duke Nukem rebootolását tűzte ki célul.

A Duke Begins voltaképpen a Duke Nukem feltámasztása lenne, melynek fejlesztése állítólag már a DNF befejezése előtt elkezdődött - tudtuk meg a legfrissebb OXM magazinból. Bár a Forever hagyott némi kívánnivalót maga után a minőségét tekintve, itt az újabb lehetőség, hogy a texasi csapat tisztára mossa a szennyest. Amire megvan az esélye, hiszen a játék jogai az ő kezében van. Korábban már volt róla szó, hogy a macsó magasztos élettörténetének előzményeibe is betekinthetünk, de elképzelhető, hogy rebootról lesz szó.

Állítólag az Aliens: Colonial Marines aranylemezre kerülése után gőzerővel, 100 százalékos kapacitással folytatódhat a Duke Begins fejlesztése. Bizony, modern köntösben is szeretnénk átélni az első kalandot, még akkor is, ha csak egy őszes halántékú csoport a célközönség.

Ha már szóba került a Colonial Marines, a Gearbox megnyugatott mindenkit, hogy a frencsájz jogait birtokló Fox hatalmas szabadságot adott a srácoknak arra, hogy megvalósítsák ötleteiket a munkálatok során. A 20th Century Fox mindössze annyit kért tőlük, hogy a játék maradjon kánonban a filmek történéseivel, az alienek életciklusával, de újfatja rémek előtt nyitott az út. A rajongók visszajelzései pozitívak, a Gearbox tudja mi kell nekünk.

27.
27.
givi6
alig várom
ha jól sikerük nekik, akkor legalább olyan népszerű lesz mint a cod (márha több részt csinálnak)
26.
26.
shatterhand
#24: thx
itt meg az egyetlen gameplay a Borderlands 2ből
http://www.youtube.com/watch?v=f3knfhk7LI0

De nem értem őket. Kimennek a GC kiállításra , megadnak egy időpontot és csak beszédet adnak ki meg képeket róla. Utánna meg kiderül egy videó amin játszottak már vele. Mi a fa...ért nem adtak ki gameplayt, ha lehetett játszani vele.
24.
24.
The Lone Drow
#22: http://www.youtube.com/watch?v=lmJllmx8i_8 Ebben van egy kevés gameplay, de amúgy nem nagyon mutogatják..:S
23.
23.
Dark_Temptation
szarból nem lehet várat építeni gearbox ;)
22.
22.
shatterhand
Úgyis bírják a tempót?
Alien a végéhez közeledik? Nem is láttam mozgóképet belőle. Meg készül a Borderlands2 (ebből se mutattak sokat) és állítólag a Brothers in arms köv. része is.
21.
21.
Bugrisparaszt
A név nyilván kitermel még némi hasznot, de
nem lesz ebből tisztességes játék se így, se úgy.
20.
20.
dzsiádzsó
Na 10 év múlva megnézzük milyen lett
19.
19.
#18: Szerintem is meg van az esélye, hiszen gyakorlatilag egy tök új játékról van szó. Nevezhetik reboot-nak, remake-nek akárminek, azért egy oldalra scrollozós DOS-os cuccot akárhogy lemásolják az összes pixelt akkor is teljesen új játékot kapunk, egyszerűen nem lehet úgy rebootolni egy ilyet, hogy valaki azt mondja, áh már láttam régebben, uncsi xDDDDD
18.
18.
Mortis
A Forever-nel csak jobb lehet. Talan kikuszobolik az ellentmondasokat s fogyaszthatova teszik a nem os-rajongok szamara is.
Egyebkent, nem szeretem a reboot-okat, de az igazat megvallva, itt szerintem megvan az eselye egy kellemes produktumnak.
17.
17.
Optimus Prime
#15: A PC-s port az ő művük. Meg a HL1 expansionjei.
16.
16.
brianaspirin
nem értem, miért nem hagyják szegény duke-ot csendben elrohadni. ez már hullagyalázás
15.
15.
#14: Dolgoztak a Halo-n is? Ez meglepett.
14.
14.
M.invisible
#1: Csak a miheztartás végett:

http://www.gearboxsoftware.com/games/

Azért nem rossz játékok tartoznak a cég neve alá (nézgesd csak az értékeléseket), és köztudott, hogy a DNF nem az ő saruk, ők csak befejezték. Gondolom úgy voltak vele, hogy "na ezen már nem segít semmi, csapjuk össze, és koncentráljunk az ACM-re, a jogokat meg legalább megkapjuk így, és később villantunk valami durcit".
13.
13.
#12: Nem is illik bele, soha egyik játék se, de én nem is várom el, utálnám például ha már megint benne lenne az a kibaszott Bishop. Értem én hogy fasza karakter volt, de az AVP óta minden tetyű epizódba bele kell sajtolni az öreget?
12.
12.
Optimus Prime
Hát szerintem mindegy, de már rájöttem miért nem tetszik egyik Duke játék se.


"A 20th Century Fox mindössze annyit kért tőlük, hogy a játék maradjon kánonban a filmek történéseivel,"

Bár rég láttam a filmeket, de az előzetes alapján mintha már maga az Aliens filmmel is ellentmondana. :S
11.
11.
bsg09
#1: A Gearbox csak összerakta a darabokban lévő játékot.
10.
10.
Adják oda a People Can Flynak a jogokat és mindenki jól jár ! :D
9.
9.
Józsi_Doe
Ennek a rebootnak még a Forever megjelenése Előtt kellett volna megtörténnie!
8.
8.
daenath
#7: Igy van, mondjuk nekem speciel nem jott be a DNF, kar erte :( de hat ez van ha osszecsapnak valamit es csak a neve durrant (igaz volt ra 13 evuk) :)))))
7.
7.
Quent1n
#1: Egyetértek de a rajongóknak egyébként tleg tetszhetett a dolog. Ennek ellenére csak a rajongókból nem lehet megélni, szóval jobban teszik ha összekapják magukat. :) A DNF után nagyot kell villantani, hogy szépen fogyjon.
6.
6.
l4cyk4
#1: Szerintem a vérbeli Duke fanoknak akkor is bejött a DNF, de ha nem is lett a legjobb játék a Gearboxos srácokban azért megbízhatunk! Én örülnék ha a hír igaznak bizonyulna.
5.
5.
Az első az még jó kis oldalra scrollozós cucc volt :)
4.
4.
fojesz
#2: Fail, az első játékról van szó, nem a 3D-ről. Javítottam.
3.
3.
szogyenyi
Már nem azért, de a GerBox nem jóváhagyta egy modder csapat számára, hogy remaket csináljanak a Duke Nuke 3D-ből? miért akarnák akkor most ők megcsinálni? Vagy most mivan?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...