GC 2011: Adrift bejelentés az első látnivalókkal

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Ne lepődj meg, ha eddig nem hallottál a francia Dontnod csapatáról, nagy titokban munkálkodnak világbüntető játékukon, mely a közeli jövőbe enged betekintést. Elkeserítő emberi dísztópia a jobb élet reményében, implantoknak tűnő furcsaságokkal a nyakunk mögött. Kell ez nekünk?

A GamesCom ugyan már múlt héten véget ért, úgy látszik, a bejelentések forgataga csak nem akar megszűnni. Bár az Adrift nem kapott túl nagy hírverést, lehet, hogy a megjelenéskor csak az állunkat keressük majd a földön. George Orwell klasszikus, 1984 regénye elevenedik meg előttünk interaktív formában, ahol 2084-ben járunk Neo-Párizsban.

Ebben a világképben a polgároknak lehetősége van arra, hogy ún. Sensaton Engine-eket kapcsoljanak magukhoz a nyak hátsó részén keresztül, hogy aztán hitvány hús-vér valójuknak igazi különleges képességeket adjanak. A játék szlogenje a következő: "emlékszem rád hamarosan" - hogy ez mit takar, maradjon egyelőre titok, mint az is, hogy pontosan milyen platformokra készül az Adrift.

Ezen impantok, avagy eszközök használata nem igazán biztonságos, fennáll a veszélye, hogy elveszítjük felettük az irányítást, így igazi kétesélyes játszmát vonultat fel a játék. Morális kérdések és harc, műfaját tekintve sci-fi TPS-sel lesz dolgunk valamikor a jövőben.

Fentebb láthatjuk az első concepteket, lentebb pedig a teasert.

Kicsit Deus Ex érzésünk van tőle, de fátylat rá!

12.
12.
Ares
11.
11.
Mortis
*George Orwell klasszikus, 1984 regénye elevenedik meg előttünk interaktív formában, ahol 2084-ben járunk Neo-Párizsban.*

Lehet, hogy velem van a baj, de ebbol a kettobol egyik sincs igy a regenyben. >D
Konyortelen DE kopinak tunik igy, az elejen. Most annak a lazaban egek, szoval felhaborodtam. :D
10.
10.
Hubert Cumberdale
#9: tessék:
http://devai.hu/firka/upload/2008/02/nagy_piros_pont.gif
:)
9.
9.
bence51
"emlékszem rád hamarosan" erröl az előző adrift cikkben már irtátok és arra utal hogy az emberek képesek lesznek emlékeket venni az implantok miatt :D. pirospontotkérek
7.
7.
Jhonyy24
tEtszik a game,...nem rossz otlet,csak bar jonne valamikor......2012-ben
6.
6.
tabu3x
Nem hinném, h ennyire részletgazdag lenne a végleges produktum, de azért kíváncsian várom.
5.
5.
g.man580
Most mondjátok azt hogy kicsit se koppintás 0:27-nél az a helikopter a Deus Ex Human Revolution-ből. Még a narancs szín is megegyezik.
http://www.yourplaystationhome.com/attachments/f2/5516d1309152495-deux-ex-avatar-item-deus-ex-human-revolution-20110306082245291.jpg
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá!
4.
4.
Hubert Cumberdale
Tényleg a DeusEx-re emlékeztet, bár anyám lekváros palacsintájára még jobban. Meg kicsit talán az Assassins creed-re... Vagy inkább a Most Wanted-ra? Még nem tudom eldönteni.
3.
3.
crazymonkey
Nekem meg egy az egybe a "HASONMÁS" című film Bruce Willissel .
2.
2.
Daca
nekem erről az jutott eszembe h 27.én egész napos és éjszakai drift verseny lesz Máriapócson :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...