Kevin Butler elhagyja a Sonyt

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Kevin Butler, a Sony közkedvelt reklámarca, megannyi nem létező részleg alelnöke elhagyja a japán vállalatot, és a bácsikája új cégénél helyezkedik el, mint elnök. Bár a fiktív vezető távozása sokakat csalódással tölthet el, valószínűleg a Sony legújabb marketingkampányának előkészítéséről van szó.

Kevin Butlert imádják a játékosok, valószínűleg a Sony legnépszerűbb reklámai közé tartoztak azok, amelyeket az úriemberrel forgattak. Aki nem tudná: Kevin Butler kitalált személy, Jerry Lambert színész keltette életre a vállalat fiktív vezetőjét. Butler először egy MLB 09-reklámban tűnt fel, azóta pedig gyakorlatilag a Sony összes nagyobb címét, hardverét és kiegészítőjét promózta már, és még a vállalat tavalyi E3-as konferenciáján is tiszteletét tette.

Érdekesség, hogy Butler minden reklámban más, természetesen nem létező részleg alelnökeként van feltűntetve (a fenti Move-anyagban például a "realisztikus mozgások" osztály vezetője), és természetesen saját Twitter-csatornája is van. Itt olvashattuk pénteken a szomorú hírt: Kevin Butler a bácsikája cégénél, az Economy Flooringnál tölt majd be elnöki pozíciót, a Sonyt pedig elhagyja.

Legalábbis így tűnik. Az IndustryGamers megkeresésére a SCEA szóvívője arra kérte a rajongókat, maradjanak velük, kövessék Butlert a Twitteren, a Sony hamarosan több infóval is szolgál az úriember karrierének jövőjéről. Egyelőre nem világos tehát, hogy miről van szó, de benne van a pakliban, hogy a vállalat így készíti elő a legújabb reklámkampányát.

13.
13.
Terawatt
#12: Szegény szarrá kereste magát és ismert lett a játékosok körében úgy hogy azt csinálhatta amit szeret ;)
12.
12.
Mortis
Szegény, biztos megelégelték a semmittevését s hogy állandóan a kamerák előtt parádézott.
11.
11.
XDannyL
#7: HIBA!!! =D
Az egyik legjobb arc x) Kár h elmegy :S
10.
10.
K2 The Highest
#7: Felegyi!!!! Téged is ritkán látni testvér! PM-et lökhetnél, hogy mizu!
9.
9.
Raam989
Remélem nem komoly a dolog, mert bírtam a csávó reklámjait...
8.
8.
Andy Lightning
7.
7.
felegyi
Életemben nem láttam még a tagot :)
6.
6.
givi6
nekem mind1 , sajna box-os vagyok :(
biztos jó arc
5.
5.
Matt8888
Nemá pedig akkor arc úgy bírom :D
4.
4.
ZsupiDav
#3: Lehet, hogy az lesz az új munka! Mármint a PSVITA.
3.
3.
lukaka
Szerintem visszajön,mert ha véglegesen elment volna biztos lenyomtak volna még egy Ps Vita-s reklámot vele szval ez egyenlő azzel hogy biztos márketingfogás
2.
2.
roli33
PS4 előszelek folytatódnak...? Ki tudja.
1.
1.
lukaka
Remélem ez csak valamilyen marketingfogás és visszatér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...