Készül az Epic Mickey folytatása?

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 29.
  • Pletyka
Link másolása
Igen egyedi ötletre épült Warren Spector és a Disney játéka: Mickey egér és az ő kifestője ugyan a kritikusok és játékosok köreiben sem arattak egyöntetű sikert, ennek ellenére bőven elég példány kelt a játékból ahhoz, hogy készülhessen a folytatás. Erre akadtak most bizonyítékok.

Külföldi források arra utalnak, hogy a Disney titokban már online kérdőíveken teszteli az Epic Mickey 2-t, s a kérdésekben a játék különböző aspektusaival kapcsolatban kíváncsiak a kiválasztottak véleményére. Mindez persze még nem jelenti azt, hogy a játék tényleg készül, de ha már ott tartunk, hogy különböző doboztervek is készen állnak, s a Disney arra kíváncsi, ezek közül melyik sarkallna leginkább vásárlásra, akkor a játék valószínűleg már túllépett a kezdeti fázisokon.


Ezen kívül a készítők már az alcímeken is gondolkoznak. A kérdőívben szerepel sima Epic Mickey 2 is, valamint ennek alcímes változatai: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street.

Úgy tűnik, hogy főszereplőnek ismét visszatérhet Mickey egér és az ő kifestője, de rajta kívül megemlítik idősebb testvérét, Oswaldot is, aki elektromosságot használva téríthetné át, vagy győzhetné le az ellenfeleket, s ezen kívül helikopterként tud repülni. A két szereplő teljes kihasználására 2 fős, osztott képernyős kooperatívot terveznek a készítők.

8.
8.
Dercsi
1-2:Aki tudja nem mondja, aki mondja nem tudja... Jöhet a folytatás!
7.
7.
Razielhu
Amikor az első képeket megláttam az első részből, azt hittem h vmi nagyon elborult American McGee-féle feldolgozás lesz, de utólag kiderült h közel sem az, így nálam kicsit el is felejtődött az egész. Ha jó eladásokat produkált, akkor biztos nem volt rossz, és ha kijön Xboxra is a 2. rész, akkor lehet ránézek, de csak ha olcsó lesz vagy nagyon jó pontszámot kap, de így ez nekem még kevés
6.
6.
jszili32
#1: 0? 0 nem islehetne min. csak 1.
De szerintem te nem is probáltad ki ezt a játékot!Legalább elöbb probáld ki és utána kritizáld!!Én se probáltam ki, de nem lehet rossz, ha annyit megvettek belöle, hogy lesz folytatása!Mondjuk 80Millio wii tulakdonosbol nem csoda, hogy több mint 2Millionak megvan!De szerintem te is csak a CoD-ot, vagy a Warcraftot ismered!Nem mondom, hogy 0...De az epic mickey többet ér mint a montoton lövöldözés, vagy az értelmetlen mmo!!!
5.
5.
Mariah
R.I.P. Warren Spector. :((

Miki egér Thief 4 helyett???????
4.
4.
M.invisible
Nem vagyok Wii tulaj, de ha az lennék (vagy a közeljövőben beruháznék mégis egy olcsó modellre), akkor ez lenne az egyik cím, amiért megtenném, még úgy is, hogy tisztában vagyok a rengeteg hibájával!

Amúgy az itteni hír nem említti, de külföldi oldalakon azt olvastam, hogy célplatformként már nem csak a Wii van megjelölve, hanem X360, meg PS3 is!
3.
3.
Diego1994
Ti ketten meg még kevesebbek vagytok trollok......
Jó játék volt, én élveztem, és remélem, hogy lesz folytatás.
Kötelező vétel lenne nekem:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...