Lehet jelentkezni a The Secret World bétájára

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Bár pénteken akarták indítani a Funcom srácai, végül csak tegnap óta lehet regisztrálni a The Secret World bétatesztjére. A korai verzió kipróbálására két úton biztosítanak lehetőséget: a megszokott módon kitöltünk egy adatlapot és várunk, vagy segítünk a Facebookon promózni a játékot, és akkor biztos a bejutás.

Technikai okokból csak tegnap óta lehet regisztrálni az áprilisban rajtoló The Secret World bétatesztjére. Bár azt nem tudni, mikor indul a tesztelés, és az sem világos, mi lesz azokkal, akiknek a Funcom a negyedéves Age of Conan-előfizetésekért cserébe ígért bétakulcsot, de jelen pillanatban két úton lehet bekerülni az eseményre.

Az első módszer, hogy a játékos a hivatalos weboldalon kitölti azt a tesztet, ami alapján a rendszer felajánlja neki a hozzá leginkább passzoló frakciót (természetesen ezt nem kötelező elfogadni), majd regisztrál a tesztre, míg a másik lehetőség, hogy még ezek után hozzákapcsoljuk a profilunkhoz a Facebook-adatlapunkat, és csatlakozunk a készítők közösségi médiában folytatott reklámkampányához. Segítünk játékosokat toborozni, megosztjuk az újdonságokat a The Secret Worlddel kapcsolatban, amiért cserébe egy alternatív játékban gyűjthetünk pontokat, achievementeket érhetünk el, amikért játékbeli extrákat és persze "garantált" bétahozzáférést kapunk.

Idézőjelben, mert fogalmunk sincs, mennyire kell megkeserítenünk az ismerőseink életét egy biztos kulcsért.

6.
6.
Razielhu
Illuminatit ajánlott nekem, valszeg az is leszek, de azért még később kitöltöm még1x, h teljes legyen a kép :D am meg elég érdekes kérdések vannak benne, néha csak vakartam a fejem, h ezzel most mit akarnak :)
3.
3.
Darox
Én még jóval régebben töltöttem ki a tesztet és kidobta hogy legyek Templar. Tetszik ez ötlet!
2.
2.
Dark_Temptation
#1: ez az a játék??? akkor lehet érdekelni fog :D
1.
1.
AVery
nekem rögtön megtetszett a játék mikor pár éve megláttam a turmixot szürcsölgető csajszit aki éppen lezúzott egy hatalmas valamit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...