Megvan a Burnout Crash! megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a fanatikus Burnout-rajongók bizonyára megégetnék eretnekségért a Criteriont, ez sem akadályozza meg az EA-t abban, hogy útjára bocsássa a Crash! alcímre keresztelt arcade mellékágat PlayStation Networkön és Xbox Live-on. Szeptember végén összezúzzuk a várost.

Az EA bejelentette, hogy szeptember 20-án teszik elérhetővé az új Burnoutot PSN-en és XBLA-n. A 2008-ban megjelent Burnout Paradise után a Crash! nem teljes értékű folytatásként lát napvilágot, hanem egy teljesen különböző, felső nézetes arcade őrültségként, melyben a cél az, hogy minél nagyobb kárt okozzunk a játékban szereplő városban. Tombolás és zúzás, hatalmas robbanások, fékevesztett hajsza - ezt kínálja a Criterion 9,99 dollárba vagy 800 MS pontba kerülő játéka.

A készítők első digitális címe három játékmódot tartalmaz majd, az xboxos verzió egyébiránt Kinect-támogatással is fel van vértezve. Tizennyolc küldetés és Autolog funkció várja az érdeklődőket.

11.
11.
xICEMANx
Ennyire erővel egy videót is cisnálhattak volna a készitők amiben egy tökéletesen meganimált közelnézetes úgymond hagyományos burnout játék let volna és hirtelen megszakad és mindneki röhög hogy ha-ha-ha-ha-ha beszoptátok nem is lesz semmi......................................................:|
10.
10.
Zakkantable
Most tényleg azt várják hogy ezzel játszak a Paradise city után?:O
9.
9.
vinisoundz
Ingyenes játéknak jó lenne. Reklámnak? :))
8.
8.
Darox
Egy Wii-s Party játéknak jó lenne, meg mondjuk tartalmazza a Burnout Crash játékmódjának az alapjait de ez azért nem az amit a rajongók vártak.
7.
7.
thelegendary
maradok az Ultimate Box nál... :(
6.
6.
strike19
Ezt ilyen néven ki se lehetne adni ez olyan mint egy mysimset adnának ki Sims néven.
5.
5.
Dercsi
Valakinek be fog jönni, nekem poénnak gyenge, játéknak felejtős...
4.
4.
alexcargooo
hát ilyen gagyi játékot még neten sem találni...
2.
2.
Alex Menrich
Elsőre nem tetszett, mára annál inkább. Nagyon klassz kis játék lesz.
1.
1.
p3ti
Imádom a Burnout szériát , de ez szinte hogy már nevetséges.. Jó lenne egy normális folytatás :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...