Burnout Crash! PS3, X360

Nem hétköznapi formában tér vissza a Burnout: itt a Crash, amely egy felülnézetes arcade verseny lesz.
1669652776

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.
1443722401

Burnout - ne számítsunk HD-feldolgozásokra

A Criterion Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva erősítette meg, hogy biztosan nem lesz Burnout HD-kollekció. A csapat továbblépett, és már a tavalyi E3-on bejelentett játékukon dolgoznak.
1442163600

Több mobiljátékának is búcsút intett az EA

A hónap elején több mobiljátékának is búcsút intett az EA, az érintett címeket már nem lehet megvásárolni a különböző alkalmazásboltokban. A listán több klasszikus cím is szerepel.
1388826058

Leléptek a Criterion Games alapítói

Miután a Criterion Games átpasszolta a NFS-frencsájzt a Ghost Gamesnek, a fejlesztők váltig állították, hogy nincs baj, végre új projektekre koncentrálhatnak. Lehet, mégsem ilyen rózsás a helyzet: már az alapítók is távoztak.
1350576052

Visszatér a Burnout, mondja a Criterion

A Need for Speed: Most Wanted fejlesztői nem tettek le arról, hogy a jövőben újabb Burnout-játékot készítsenek, hiszen rengeteg ötletük van talonban, amiket mindenképpen meg szeretnének valósítani. És igen, akár még a motorkerékpárokkal való illegális versenyzés is szóba jöhet.
1336402850

Úton a Criterion új arcade autóversenye

Már egy ideje lehet arról hallani, a Criterion Games nem ül a babérjain, hanem olyan autós címet fejleszt, amihez mindig is értett. Élvezetes móka volt a Burnout: Crash, de mi egy teljes értékű, AAA-s produktumra vágyunk. Imáink meghallgattattak - kiderül a friss álláshirdetésükből.
1318703471

iPhone-ra költözik a Burnout Crash!

A Burnout Crash! ugyan elsőre furcsának tűnhet, valójában nagyon is jó játékról van szó, és még a hülye is látja, hogy az arcade üzletek polcai mellett a mobilplatformok azok, ahova ezt a programot teremtették. Év végén jön az iOS-es változat, ami egyúttal az első iPhone-os Burnout lesz.
1318318483

Burnout Crash! villámteszt

Mikor először megláttam, hogy minden idők legélvezetesebb autóversenyes játékából egy kis árkád címet fognak csinálni, bevallom, kicsit elkeseredtem. De aztán tettem vele egy próbát, mert a Criterionban idáig nem kellett csalódni. Hölgyeim és Uraim, itt a Burnout Crash!
1316700029

Hasselhoff a Burnout Crash! új trailerében

Alighanem a hét videójával van dolgunk, hiszen az EA nem mást kért fel az új Burnout reklámozására, mint David Hasselhoffot, a Baywatch és a Knight Rider örökifjú sztárját, egy egész generáció példaképét. Ha kíváncsi vagy miként öltözik csirkejelmezbe és csinál magából bohócot, nézd meg az új videót!
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?