Lenyomta a The Sims Social a FarmVille-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 11.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts belenyúlt a tutiba, legújabb facebookos játéka, a The Sims Social a napi felhasználókat tekintve már lenyomta a kategória királyának mondott Zynga FarmVille-jét. Persze utóbbinak nincs félnivalója egyelőre, a CityVille még toronymagasan vezeti a toplistát.

Az Electronic Arts már korábban is előrukkolt Facebook-játékokkal - köztük nem egy olyannal, ami valamelyik sikercímét dolgozta fel -, de a leggrandiózusabb projektje kétségkívül a The Sims Social volt, amely a népszerű életszimulátort alakította át Fácsé-kompatibilissé. Az erőfeszítések és a casual fejlesztőcsapatokba ölt több százmillió dollár bejöttek a kiadónak, a The Sims Social mára az egyik legnépszerűbb Facebook-cím.

A kategória királya mindenképpen a Zynga, aminek legutóbbi címe, a CityVille napi 14 millió aktív felhasználóval rendelkezik, azonban a FarmVille-nek már meggyűlt a baja a Simsszel, miután utóbbi a maga 9,3 millió felhasználójával (a számok az AppData-tól származnak) könnyedén szerezte meg az ezüstérmet a napi összehasonlítást véve. Az EA szerint a Sims-játékosok 15-20 percet töltenek el a játékban, és háromszor jelentkeznek be naponta - havi viszonylatban jelenleg 34 millió felhasználóval büszkélkedhet a cím.

8.
8.
Nos, ez esetben végleges, megdönthetetlen bizonyítékot nyert, hogy az összes vega egy óriási népbutítási és önámítási csalás áldozata csupán: "az ember minden-evő"
!!! (Értsd: minden szart megeszik :)))
7.
7.
X-Master
A CityVille-ben nemtom mi a jó, ha már Zynga, akkor Empires & Allies vagy FrontierVille, mind2 fényévekkel jobb, mint a CityVille (szerintem). Egyébként én reklámok alatt vagy zenehallgatás közben szoktam ilyesmikkel játszani. Nagyon fílinges, amikor egy black metal számra eteted a disznókat, vagy szántod a földet, esetleg jól elkalapálod az ismerőseidet egy csatában pár hordó olajért.
5.
5.
DollSyndrome
Nincs is jobb mint magamat nézni ahogy virtuálisan kulázok egyet. .........................................................ezt most azonnal ki kell próbálnom!
3.
3.
kebi90
Megnéztem a játékot, csak így próbaképp. Amikor a férfi rá ül a wc-re és úgy hugyozik kicsapta a biztosítékot nálam :D Na de nem ez a lényeg, hanem ebben is húzzák az embert pénzzel mint az állat. :) De sok a hülye akin meg tudnak gazdagodni. Egyébként az eredeti játékot nem nagyon közelíti meg. Játsszon vele akinek van idegzete, meg ideje rá!
2.
2.
Mortis
A játékosoknak ezúton kívánok sikerekben gazdag vécézéseket és kajálásokat! Reméljük, még rengeteg idejüket b*sszák el a Facebook-on. :)
1.
1.
LnB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...