TGS 2011: Infók a Microsoft bejelentéseiről

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
Egy olyan markáns piaci szereplő és konzolgyártó, mint a Microsoft nem hiányozhatott Tokióból. Habár meglepetésszerű bejelentésekkel nem szolgáltak a redmondiak, inkább a japán játékfejlesztést méltatták, számos XBLA-s cím készül a szigetországban is. Lássuk a friss információmorzsákat!

Elsőként örvendjünk annak, hogy egy klasszikus Halo 2 térkép remake-je is megtalálható lesz a Halo: Combat Evolved - Anniversaryben Breakneck néven. Korábban ezt a helyszínt Headlongként ismertük.

A cég bemutatta a Forza Motorsport 4-et is, és a Turn 10 kifejtette, hogy négy valós japán helyszín is helyet kapott a programban: Motegi, Fujimi Kaido, Tsukuba és Suzuka. Az autószimulátor megjelenése nem változott - Európába október 14-én érkezik.

A Harmonix Dance Central 2-je sem maradhat új talpalávalók nélkül, a megjelenéskor ezek a számok is beletartoznak a 40 dalt tartalmazó felhozatalba. Reméljük, mindenkit örömmel tölt el, hogy a következő nótákra rophatja: Mary J. Blige – Real Love, Chingy – Right Thurr, Missy Elliott – Get Ur Freak On, Kevin Lyttle – Turn Me On, New Boyz – You’re A Jerk, Armanni Reign – Reach, Remy Ma – Conceited (ígérjük, ma már nem lesz több ilyen béna bejelentés, sorry).

Érkezik a Kinect Sports folytatása, mely a Season Two alcímre hallgat. Meghallgatták az első részt sújtó kritikákat és a kivetítőn némi baseball-gameplay futott, valamint egy új sportág, a sílesiklás. Lesz egy új játékmód is, a Challenge.

A Microsoft egyben kifejtette, hogy rendkívül elkötelezett a japán játékfejlesztés iránt, mely otthont ad legendás fejlesztőknek és legendás játékoknak. Nem beszélnek a levegőbe, elvégre számos japán stúdiót foglalkoztat a kiadó, elsősorban arcade játékok készítéséhez. Készül a Toylogic Happy Wars-a, a Project Draco a Groundingtől, valamint a zseniális Shadows of the Damned alkotói is letölthető címben gondolkoznak: ez lesz a Diabolical Pitch és jövőre jelenik meg. Végül a negyedik japán stúdió, a NanaOn-Sha jelenleg a Haunt névre keresztelt címet hegeszti.

Szép volt Microsoft, de azért nem emelkedett meg a pulzusunk.

3.
3.
Obiwan HUN
Én nem vettem észre, de valljuk be a frankót, hogy nem is igazán koncentrál mostanában az MS a PC vonalra, sokkal több pénz jön be nekik az Xbox-ból.
Jól el vannak ők az OS gyártásból! :D
2.
2.
Mortis
Ez nem is a MS-ról szól. Volt elég bejelentésük a közelmúltban. Ehhez mérten semmi gond.
1.
1.
SSJ Gábriel
És ezek között van PC-s cím?
(ha igen,vki írja már le pls)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...