Diabolical Pitch X360

Codename D munkacímmel készül Goichi Suda (aka Suda 51) első Kinect-játéka, amely bár állítása szerint tök jó lesz, sokat nem árulhatott el róla. Elvileg akciójátékot kapunk, viszont sem fegyverek, sem pedig kardok nem lesznek benne.
1316782817

Befutott a Diabolical Pitch első teasere

A Grasshopper elfoglalt stúdió manapság, a TGS-en mutatta be legújabb játékát, mely egy letölthető arcade címként vonul majd a köztudatba. A csapat ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: ha szereted a démonok fejét baseballütővel pépesre verni, ráadásul a Kinect segítségével, akkor ez a Te játékod lesz.
1316088020

TGS 2011: Infók a Microsoft bejelentéseiről

Egy olyan markáns piaci szereplő és konzolgyártó, mint a Microsoft nem hiányozhatott Tokióból. Habár meglepetésszerű bejelentésekkel nem szolgáltak a redmondiak, inkább a japán játékfejlesztést méltatták, számos XBLA-s cím készül a szigetországban is. Lássuk a friss információmorzsákat!
1284643067

TGS 2010: Öt új Kinect-játékot jelentettek be

A Microsoft nem viccelt, tényleg komoly Kinect-lineuppal készültek a Tokyo Game Showra. Az új címek jobban húznak a hardcore címek felé, ami jelen esetben azt jelenti, hogy ezúttal sem kistigriseket nem kell nevelgetnünk, és egy darab labdajáték sem kerül majd elő. Igaz, egyik sem holnap fog megjelenni.