HWSW: Kártyafüggetlen iPhone itthon, hivatalosan

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 19.
  • Hardver
Link másolása
Újabb kategóriában került fel a világtérképre Magyarország. Ma reggel az Apple hivatalos oldalán bővült a magyar lokalizáció és immár elérhető az Apple Store, mi is rendelhetünk közvetlenül az Apple-től termékeket, írja a HWSW. A hivatalos bolt révén forgalomnövekedés várható a gyártó számára.

Lengyelországgal és Csehországgal egyszerre hazánkban is elindult a hivatalos, online csatornán keresztüli Apple termékértékesítés. Ez azt jelenti, hogy az eddig csak az Apple Premium Reseller (APR) minősítésű üzletekben megvásárolható termékeket a jövőben néhány kattintással bárki megveheti, sőt, ingyenes házhozszállítás is jár - legalábbis akkor, ha 33 ezer forint felett vásárol valaki (az iPod Shuffle-t, és néhány tartozékot leszámítva ennél gyakorlatilag minden drágább a webáruházban).

 

A lokalizált Apple Store teljesen magyar nyelvű, minden gomb, szöveg, leírás világos, igényes fordítást kapott, illetve van egy vezetékes telefonról ingyenesen hívható magyar nyelvű segélyvonal, ha valaki a leírtakon túl kíváncsi lenne valamire. A weboldal egyébként teljesen megegyezik az eredeti, amerikai verzióval, első ránézésre semmiben sem több vagy kevesebb, pontos klón készült.

Végre teljesen hivatalos forrásból is vehetünk kártyafüggetlen iPhone-t - a teljes cikket a HWSW-n olvashatod el!

16.
16.
Folti90
#15: Én hiába vagyok apple buzi nem vok elszállva, nem az az ember vagyok, a "nem telefon, ez Iphone arcoktól" meg egyenesen hányni tudnék! Amikor elmentem megvenni a laptomomat, épp kezdtem a sulit, saját gépem nem volt nagyon kellet valamilyen cucc, szerencsés voltam megvehettem az Apple cuccát, de dumálgatok az eladóval, megy a téma, erre ő: "hát igen ez egy jó kis gép, de az igazán durva, hogy leülsz a suli csarnokába és ott mindenki láthatja hogy min nyomulsz" én meg arcon röhögtem.
Zenét csak ITunesszal rakhatsz fel de ez így van az első Ipod-okóta!!! Ha valakinek fingja nincs a dolgokról minek vesz almás terméket, mert ha érdemit nem tud róla akkor, csak azért hogy lássuk rajta az almát???
15.
15.
ATi0021
Valóban jók az Apple termékek, de akkor is túl drágák. Azért, hogy telefonálják, meg SMS-t tudjak küldeni, esetleg zenét hallgatni biztos nem adok ki 250ezret. Plusz akit eddig láttam vele, mind annyira elvolt szállva magától... Kezdetnek mindig kapom, hogy "ez nem telefon ez iPhone". Igazából szerintem csak az vesz ilyet aki felakar vágni a telefo... vagyis iPhonejával, funkciót tekintve semmivel se jobb.

10. - Az nem a telefon hibája volt, hanem az Androidé. De a következő verzió ami hamarosan megjelenik, már kap GPU gyorsítást és akkor minden rendben lesz. És remélhetőleg a 2 mag is támogatva lesz. Plusz a Samsung Galaxy S2, ami az iPhone ellenfele.

14. - Az év folyamán egy ismerősömmel futottam bele ebbe a dologba. Először csak néztük, mi a baj, kérdeztük a tulajt, aki semmit nem tudott. Idővel aztán kiderült, hogy mindenféle baromság kell hozzá, hogy lehessen rá zenét rakni. Szintén kb. fél órás művelet volt, igaz közbe már ott voltunk, hogy belevágjuk egy kukába.
14.
14.
Vopesz
Az Apple termékek nem rosszak technikailag, viszont a cég politikája miatt irtózom az összes terméküktől. Csak adott programmal használhatod, csak adott helyről tölthetsz le, csak adott helyről vásárolhatsz, stb, múltkor egy szaros ipad-ra fél óra volt zenét felmásolni ismerősömnek, amíg leszedtük a programokat amik kellettek hozzá, hogy felismerje a pc. Tiszta monopol szarság lesz ebből, ha már most nem az van. Állítom a háttérben még menti is miket csinálsz, hol vagy. Meg nagyon nem szimpatikus a cég erőszakos politikája, szerencsétlen Samsunggal is mit művelnek? Tiszta zombinevelde, már most látom néhány ismerősömön. Akinek Iphone-ja van, 95%-ban azt nyomkodja még társaságban is, elég gáz. És ezért még fizettek is, nem keveset. Gáz.
12.
12.
Jégegér
Az a baj, hogy nem csak a készüléket kell megfizetni, s ezért nevezhető drágának.
Különben egy jó, és megbízható cuccos.
11.
11.
PGab
#4: Azért lássuk be, ez nem az Apple baja.
Amúgy persze érthetetlen, hogy miért tesznek ekkora árrést ezekre itthon, de hátha lassan ez is változik.
10.
10.
Wicoka
Szerintem az összes Apple termék jó. Nekem egy iPhone 4-em van és azért szeretem mert minden program kifejezetten iPhone-okra vannak optimalizálva szóval nem akadnak nem úgy mint a többi telón. Ott van pl ott van az LG optimus 2x...hiába van benne két magos processzor ha minden program akad rajta. Ja és a másik kedvencem. Amikor ismerőseim mondják hogy "Húúú iPhone az nem jó mert drága de amúgy elfogadnám" aztán meg félévente veszik a 100k-s telefonokat.
9.
9.
Folti90
#8: Bocsi lemaradt, kint egy Iphone 4 ára (32GB) 300 dodó az kb.: 64.000 Ft, és ez a készülék ára, ja és nem T-mobile féle előfizetés megy, csak hűségnyilatkozat, semmi törlesztés/brutál percdíj!!!!!
Egy MacBook Pro 1200 dollár=256.000 Ft, ez itthon 350.000Ft Egyszerűen nem értem!!!!
8.
8.
Folti90
Az apple jó, nekem MacBook Pro-m van, hibátlan, jó nem játszom vele, nem is arra való (Ps3,X360,PSP) megteszi :) De tény rohadt drága, itthon valamiért sznob dolog lett nem értem miért, baromi egyszerű, felhasználóbarát stb. stb. Egy 32 Gb iphone 223.000 Ft. OMG régen ezért maj' egy sima mac-et kaptál...... Az apple csak a szoftverei miatt jó (főleg ha zenét, filmet, képeket csinálsz), ja és a másik nagy előnye, hogy Windows is futtatható, külön, vagy akár párhuzamosan az Os-sel!!!!
7.
7.
Slik
#5: részletre annyira nem vészes
6.
6.
Bika008
#5: Sophone :) keress rá jutyubon :)
5.
5.
Darox
#4: Ez küztudott deeee... egyik napról másikra osztálytársam akiknek még igazából rendes házra sem telik (egy tényleg ránézésre mingyárt összedőlő panel, meg állitólag belülröl is kb. ilyen) egyszer csak felbukkan iPhone 4-el.
4.
4.
mdr88
az Apple termékeknek egy NAGY baja van... Magyarországon az átlagemberek számára elérhetetlenek
3.
3.
Bika008
#2: Az apple nagyon is jó. Nekem van egy Iphone 4g-m és teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyszerű a kezelés és minden ott van ahol annak lennie kell. Én sem hittem el addig amíg nem vásároltam egy ilyen készüléket.
2.
2.
szuja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...