A Crytek fejleszti a Homefront folytatását

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Hoppá, azt hiszem, megvan a nap meglepetése. A pénzügyileg viszonylag sikeres, ám a kritikusok, s később sok játékos által is kissé lehúzott Homefront tényleg folytatást kap, ám ami még meglepőbb, hogy azt már a Crytek készíti. Bár azt nem tudni, hogy pontosan melyik stúdiója.

Annak ellenére, hogy a várakozásokkal ellentétben az értékeléseket tekintve nem szárnyalt különösebben a Homefront, azért az első héten így is elment belőle 1 millió példány, azóta pedig 2,4 milliónál jár. A kiadó THQ ennek ellenére úgy döntött, hogy bezárja a fejlesztésért felelős Kaos stúdiót, és most kiderült, hol készül a folytatás: a Crytek műhelyében, valószínűleg az angliai csapatnál - habár ezt egyelőre nem tudjuk megerősíteni.


A Crytek ügyvezetője, a mostanában eléggé beszédes Cevat Yerli elmondta, hogy a THQ gyakorlatilag teljes kreatív szabadságot adott nekik a folytatás elkészítéséhez, így egy egészen egyedi és a lehető legmagasabb minőségű játékot szeretnék elkészíteni. Yerli hozzátette még, hogy ez nem kis bátorságra vall a THQ-tól, hiszen a legértékesebb szellemi tulajdonukról van szó.

Persze hasonlóan lelkesen beszélt a THQ nagyfőnöke is az együttműködésről: "A Homefront egyedi világa és sztorija rabul ejtette a játékosokat világszerte. A Crytek piacvezető technológiájával és az FPS-ek terén szerzett legendás tapasztalatával, bízunk benne, hogy a következő Homefront eléri azt a legmagasabb minőségi szintet, amit a játékosok elvárnak."

A két cég egyébként már belőtte a Homefront 2 megjelenési dátumát is, legalábbis nagyjából: valamikor 2013 áprilisa és 2014 márciusa között jöhet, ami alapján elképzelhető, hogy már a következő generációs konzolok egyik első nagyágyújaként jelenjen meg.

27.
27.
bsg09
#13: 4 órás ja, de erős a gyanúm, hogy a felét szépen kivágták.
26.
26.
Ez egy jó hír, még a végén kapunk egy tök jó játékot! Az alapok már megvannak, elég csak csinosítani egy kicsit! :)
25.
25.
RewmacIcon
Nem valószínű hanem biztosan az angol Crytek csinálja, a németek jelenleg Crysis 2 supportolnak és valószínűleg más egyéb játékokkal foglalkoznak.
24.
24.
Hubert Cumberdale
#23: Jah azt én is remélem, hogy multiban nem kapnak szabadkezet, mert a crytek nem tud multis játékot csinálni. A warsot szerettem, de az is egy bugos szar volt, mégha nem is annyira, mint a cry2, na meg az is mennyire ötlettelen cod kópia volt. Bár a Warface, meg videók alapjá naon fasza lesz, ráadásul ingyé.
23.
23.
Optimus Prime
Nah, ezt neked. Volt egy jó multis játék erre elbaszák. Plusz tuti megkapja a SíróMotort is. Bár nálam a crysis 2 demó jól ment.
Nekem a Homefront demó után jobban tetszik, mint a COD a free weekend után. Valamiért hangulatos, ahogy a Frontlines is az volt. Persze az ilyen játékok nem lehetnek jók és sikeresek. Ja, és a HF-nek horribilis árú DLC-i sincsenek.
22.
22.
falselight
kár, hogy a homefront-ból most leginkább az iw/sledgehammer duó profitál, mivel a hf jobb ötleteit pofátlanul átlopták az mw3-ba. az új pointstreak rendszer majdnem egy az egyben át lett véve(battlepoints/battle commander), a különböző drone egységekről nem is beszélve. én igazából jobban örültem volna, ha a kaos fejleszti a folytatást is.
21.
21.
Hubert Cumberdale
#20: Ezt oszt oda köll írni minden crytek hírhez, hogy dejól megmonnyátok!
20.
20.
LnB
Crytech Techdemo-t, Benchmarkot tud csinálni, játékot nem.
18.
18.
..::RoLiSoAp::..
Hoppáá. O.o . ez aztán a bejelentés. a Homefront szerintem iszonyatosan jo gamma volt a multiplayer terén ( cod os vok és igyis ez a véleményem ) ( a szingli se volt rossz dee jónak talán nemmondanám. ) sok ujdonság volt benne és a játékélmény toppon volt. 3/4 éig vittem a multit kb. ami óriási hiba volt benne az a kevés játékmód.. a Crysis széépvolt nagyon de irritáló és unalmas volt a multi =/ a kettőből nagy gémet lehetne összehozni és az se lenne hátrány ha rendes campaig-t csinálnának hozzá.. várom szeretettel ^^
#13: még szerencse hogy nem a dobozborító alapján ítélsz meg egy játékot..-.- ha szar a singleplayer ak az egész szar? olyan vagy mint egy versenyló... kicsit szűk a látóköröd =$ ( amugy zsír volt a borító.. )
17.
17.
Vopesz
#14: Nem az EA tulajdona, a Crytek független. Pl a Microsoftnak is csinálják a kinectes Ryse-t.
16.
16.
Hubert Cumberdale
#15: És asszem a warface sem EA amúgy.
15.
15.
Hubert Cumberdale
#14: annak csahol a kutya, aki a nasit dobja. Gondolom nem olyan a szerződésük, hogy csak és kizárólag nekik dolgozhatnak.
14.
14.
szogyenyi
Állj, állj, állj! A Crytek (partnere) kiadója nem az EA? Vagy csak a Crysis sorozat égisze alatt parancsolgat az EA?
13.
13.
jokerke23
#12: LOL! Egyik legrosszab fps ami idén megjelent, szerencsére 4 óra alatt végig lehet vinni:))
Remélem a Crytek vmi igazi játékot csinál ebből.
12.
12.
biohazard rex
nagyon jó kis game volt a hf, a vége az rendesen elüt a többitől, nem tudom hogy lehetne folytatni (legalább is ugyanazokkal a szereplőkkel)
11.
11.
roadkill1
#9: Meg van gyulve a baja... csak nincs rohadt szerkesztes gomb
10.
10.
Hubert Cumberdale
#8: Engem meg pont innentől érdekel :P
9.
9.
roadkill1
A Cryteknek nagyon meg van gyulve az Eszak Koreai Nephadsereggel, mar a Crysis 1-ben is oket nyirbaltuk
8.
8.
giga321
Na innentől nem érdekel a játék. Biztos vagyok benne hogy olyan grafikája lesz hogy megmozdulni sem tud a gépemen. Na köszi Crytek.
5.
5.
Mortis
#2: Ezzel körülbelül egyetértek, de azért ez így elég erős sarkítás.
Menne ez a Crytek-nek, csak kissé nagyobb alzattal kéne belefogniuk az egész munkálatba. Remélem nem erőltetik bele az idegeneket...
4.
4.
randall13
Úgy érzem ez a játék lesz a THQ saját Call of Dutyja, vagy ha úgy jobban tetszik, a Battlefieldje. Az nekünk csak jó, ha kibővül néhány résztvevővel a verseny.
3.
3.
Renegade95
Csodás Grafika,Élvezetes Játékmenet
Tuti Jó Lesz
2.
2.
Torque
Kaos = gyenge grafika, élvezetes játékmenet
Crytek = csodás grafika, unalmas játékmenet
Na ebből vajon mi sül majd ki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...