Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 22.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.

Az állásajánlatok között csemegézve több érdekes dolog is a felszínre kerülhet, még akkor is, ha csak pletykaszinten beszélhetünk a Sony Santa Monica következő munkájáról. A God of War 3 tavaly robbantott PS3-on, biztosra vesszük, hogy a stúdió munkatársai azóta sem unatkoznak. A hírre elsőként a G4TV lett figyelmes, s abból kiindulva leszögezhetjük, hogy a kaliforniai csapat tutira nem God of War-játékon munkálkodik, hanem egy teljesen új címmel van dolgunk.

Vezető pályatervezőket keresnek a be nem jelentett projektükhöz, a sikeres pályázónak tapasztaltnak kell lennie a témában, főleg a nyitott világú játékok terén - olyan szakembert várnak, aki "némi pluszt" mindig képes hozzátenni a már meglévő alapokhoz. Szakít tehát a lineáris játékokkal a Sony Santa Monica, az új fejlesztésükben már bármerre kalandozhatunk.

A Sony persze mélyen hallgat a témáról.

12.
12.
Raam989
Én szeretnék egy új God of War játékot. Csak azt nem tudom kit, vagy kiket kéne benne összeverni, mert nagyjából már az egész görög mitológiát rommá zúztuk az eddigi 5 GoW játékan...
11.
11.
Raam989
#9: Ajánlom figyelmedbe a God of War Ghost of Sparta-t. Ott ki van tárgyalva Kratos testvére.
10.
10.
Oliv3r
az senkinek nem jut eszébe, hogy valami teljesen új címen dolgoznak?
miért kéne mindjárt a GOW-ra asszociálni?
9.
9.
kebi90
#5: Elég érdekesen festene az online játék. :D Szerintem maradhatnának a sorozatnál. Kratos, nem hinném, hogy meghalt a 3. részben. Ha igen, akkor még mindig ott van az öccse, akit elválasztottak tőle még gyerekkorukban. Máris meg lenne a 4. részéhez a sztori. :)
8.
8.
roli33
Aminek a legjobban örülnék: God of War IV = nyitott világú GTA szerű játékmenet Kratossal, még szebb grafikával, még hosszabb történettel még epikusabb boss harcokkal (amit azért már nehéz lenne überelni a 3 után)
7.
7.
Doc.
Talán erről van szó? http://www.youtube.com/watch?v=BV3Gt-QnLMA
6.
6.
metercsiken
#3: Az tényleg egy nagyon jó sorozat!
A kedvencemnek mondanám.
Csak azt sajnálom, hogy a főszereplő színész "spartacus"( a nevét sajnos nem tudom )pont a napokban halt meg!
Nyugodjon békében.

A játékról pedig csak annyit, hogy ha ugyan olyan jól összerakják mint a GoW-t akkor nem lehet semmi probléma!
5.
5.
Mortis
God of War: Online. :OOO Szerintem nem lenne elképzelhetetlen a mai viszonyok mellett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...