Befutott a Diabolical Pitch első teasere

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 23.
  • Teaser
Link másolása
A Grasshopper elfoglalt stúdió manapság, a TGS-en mutatta be legújabb játékát, mely egy letölthető arcade címként vonul majd a köztudatba. A csapat ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: ha szereted a démonok fejét baseballütővel pépesre verni, ráadásul a Kinect segítségével, akkor ez a Te játékod lesz.

A Diabolical Pitch igazi agyatlan démonhentelésnek néz ki a Microsoft szenzorjának kihasználásával. A játékot a Grasshopper Media készíti Suda 51 vezetésével - nekik köszönhettük a beteges Shadows of the Damnedet is. Ha csalódtál a Rise of Nightmaresben, akkor eme gyöngyszemmel vigasztalódhatsz. Reméljük, nem is olyan sokára, kizárólag XBLA-n.

8.
8.
Rabit Wars
#7: Izlések és pofonok ;-) minden esetre játszani jó!
7.
7.
Dezseee
#6: Értem amit mondasz,de abba gondolj bele,hogyha te tényleg minden játékot maxon akarsz futtatni pc-n,akkor azért egy évi 100-150 ezret rá kell kötleni a gépedre. A konzolt pedig egyszer megveszed. Lehet hogy nem látod a tükörképed a városi őr páncélján,és lehet hogy nem folyik a vér olyan szépen a padlón,és az is lehet hogy az árnyékod se mozog túl valósághűen,viszont a látvány még úgy is szép.Ugyan úgy szép,csak a gépen szebb.És akkor gondolj bele,hogy egy konzol kb 5-6-7 évig számít "cúcs konzolnak". Tehát megveszed egyszer,és 5-6-7 évig minden(majdnem minden) játékkal tudsz játszani,szép grafikával,vagy költesz 5-6-7szár ezret,és játszol ultramegagiga szép grafikával....sztm a konzol még mindig jobb...
6.
6.
Rabit Wars
#5: Nekem is van xbox360-om és hd tv is ,de még mindig élvezhetőbbnek tartom grafikai szempontból a pc, és tudod konzolon nem láttam még újítást grafikailag se, a Gears of War meg annyit hogy baromi jó game , tényleg gyönyörű ,de nem esett le a szám , mint pl. egy directx 11-es 3D-és játktól pc-én, és én elvárom 2011 hogy igen is nézzen ki jól egy game ha már meg vettem eredetibe tizen nem tom hányezerért!
5.
5.
Dezseee
#4: Hagyjuk már ezt a "a konolok évei leáldoztak" dumát. Annyira uncsi. Nem tudnak már grafikailag újat mutatni??? Mert egy játékban csak az számít hogy milyen a grafikája!!! SEMMI MÁS! Ne legyén már nem túl okos könyörgöm. De amúgy,épp most jelent meg a Gears of War 3,a HD tv előtt elhánytam magam annyira ronda,tényleg.Nézhetetlen... Ez a játék tényleg gagyi,de ez nem azért van mert a konzolok haldoklanak...
4.
4.
Rabit Wars
#1: Ezek nem gagyik, hanem mondjuk ki egy nagy rakás szarok , konzolokra ezek a kinektes dolgok csak azért találták ki mivel már grafikailag nem tudnak újít sem mutatni a konzolok, ezért van kinekt valamivel pénz kell még keresni a microsoft-nak és minőségtelen szar játékok az összes kinetktes fos, konzolok évei le áldoztak nem tudnak már grafikailag újat mutatni!
3.
3.
SSJ Gábriel
dragon ball feelingem van LOL
2.
2.
Mortis
Ez ritka nagy sz*rságnak tűnik...
1.
1.
pjoco
Csak engem nem tudnak felizgatni ezek a kinectes játékok? :P Szerintem iszonyat gagyik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...