Karácsony előtt jön a Star Wars: The Old Republic

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Tévesek voltak a tegnapi infók, szánjuk-bánjuk, a Star Wars: The Old Republic ugyanis nem késik, méghozzá annyira, hogy már karácsony előtt felbőgnek a játék szerverei. Az Electronic Arts és a BioWare végre lerántotta a leplet a megjelenési dátumról és az előfizetési díjakról is!

Évek óta várjuk a Star Wars: The Old Republicot, azt hittük, sosem jelenik már meg, pedig de: a BioWare és az EA a Eurogamer Expón jelentették be, hogy az MMORPG december 20-án rajtol el Amerikában és december 22-én Európában - azaz pontosan egy héttel a Star Wars: Galaxies leállása után.

A BioWare megköszönte a rajongók türelmét, és volt is miért: a játékot még 2008-ban jelentették be, azóta csúsztatgatták ide-oda, igaz, egy ideje már azt hallottuk, hogy az EA mindenképpen el akarta indítani az MMO-t az idei év folyamán. A fejlesztők állításuk szerint azért vártak ennyit a megjelenési dátum közlésével, mert először a további csúszásokat elkerülendő bugmentes verziót akartak maguk előtt látni.

A The Old Republic havidíjas lesz, igaz, az első hónapot ingyen játszhatják végig a játékosok. A játékra több konstrukcióban is elő lehet majd fizetni: minél több hónapra kötelezzük el magunkat az MMO mellett, annál olcsóbban jövünk ki havonta. Az egyhavi díj 13 euróba, a negyedéves 36 euróba, míg az éves előfizetés 66 euróba fáj majd. Új trailert is kaptunk a bejelentés kapcsán, csekkoljátok!

22.
22.
Adamknight
#21: Ne értsétek félre, nem a 17-es kommenttel értek egyet... Pont ellenkezőleg XD.

Bocs a dupla post-ért.
21.
21.
Adamknight
#17: Hát igen. Amit válaszolni akartam már elmondták a többiek :P. Csak annyit nem értek, hogy miért olyan nehéz pontot rakni a mondatok végére...
20.
20.
vytros
#17: Attól hogy a te közegedben nem szeretik, attól még nem lesz bukás. Az én iskolámban rettentő sok Star Wars rajongó van, sőt még egy tanárunk is híres arról hogy mennyire szereti :) Meg vegyük bele hogy sok magyar nem szereti a Star Wars-t mert náluk megáll a szekér az új trilógiánál vagy nem tetszik nekik a régi mert "Nem elég látványos".
19.
19.
TransW
#17: Hát egy játéknál sosem az számít mennyien utálják, hanem mennyien szeretik:) és biztos vagyok benne hogy kurva sokan :) Abban is biztos vagyok hogy nem lesz kapásból 11m előfizetője mint most a wownak van:D sőt talán sosem lesz ennyi... de a wow sem így kezdett... Az meg hogy bukás lesz vagy sem... szerintem lesz annyi előfizetője hogy simán megérje tovább fejleszteniük. Tuti nem lesz "wowkiller", wowot még a blizz sem tudná kinyírni csak ha lekapcsolnák a szervereket:) A stílus meg... nekem speciel semmi bajom vele kicsit rajzosabb de teljesen korrekt. Ha grafikával lehetne eladni játékokat akkor a mostani csilli-villi mmo-k tarolnának, de sokkal fontosabb a tartalom ami ebben bőven lesz.
Azt viszont nem értem mire mondod, hogy a wow ingyenes mert kb ugyanannyi a havidíj.
18.
18.
Hab
#17: Sok millió sw rajongó van, szóval hülyeségeket beszélsz. Rengeteg kollegám fogja kipróbálni, sok embert ismerek rajtuk kívül is akik nagyon várják. Még ha meg is bukna, amit kétlek évek múlva lesz max f2p.
17.
17.
goblinfing
A játék bukni fog az miatt amilyen stílusban van és ez a star wars sok ismerősöm kifejezetten utálja a star warst és lehet ezért nem lesz sok player hozzá mint pl wowhoz f2p lesz ebből is és ezt nem azért mondom mert nem tetszik én sw buzi vagyok jól is néz ki de aki nem szereti az sw-t nem hiszem hogy venni fogja a wow meg ha azt nézed ingyenes már
16.
16.
LnB
Sok minden ki fog derülni akkor Decemberbe. Várom a visszajelzéseket majd.
15.
15.
HerodPK
#7: a jaték gyakorlatilag singleplayer is......amultkor copinion -os videonagyon ott van latszik hogy benne van a bioware keze..sokat vettek a mass effektbol....és hogy sok minden a mi dontésunk nagyon jo....testreszabhato segitok.....1-2 kaszthoz tobb is jar a neked szinpatikust veszed be a csapatba......mint 1 SW mass effect komolyan nekem nagyon adja.....és nem ugy mint a dragon age-ben itt miden karinak sajat storyja van......gondolom a valaszthato segitoknek is mind mind mas...az ujrajatszas ill tob kari felhuzasa szinte korlatlan..8 kaszt 8 story+ mas mas segitok jo, rossz dontések....és ez még csak 1 amolyan rovid single player leiras:) ehhez jon még a klanok és minden amitol MMO is 1 ben........remélem bejonnek a szamitasaik és én is megkapom mind azt amit varok:) és ahogy olvastam sokan hagytak ot a wow otmert az mar sport..nem igazan interaktiv a jaték csak 1 versenyfutas az idovel meik klan tanulja be hamarabb "a tancot" raidtactikot:) és abbahagytam amikor elorendeltem a SWt.........az ar meg nem nagyon szamit minden fizetos MMO ugyan annyi:) aion-oztam wow-oztam STO ztam....
14.
14.
343i
#9: A játék ára 12k körül lesz, ehhez kapod az első 1 hónapot ingyen. Utána már fizetni kell a havidíjat...
13.
13.
TransW
nem tudom miért mondjátok hogy neccesek az árak... ez egy átlag ár ha mmo piacot nézzük. Egy játékba amibe sok 10 milla dollárt beleöltek szerintem totál arányos. A wowwal meg nem az lesz a konkurencia aki olcsóbban adja, hanem aki valami mást tud kihozni a játékból mint amit az tud nyújtani éppen ezért szerintem jó eséllyel indul. A korai jóslatok meg hogy "ez is F2P lesz" és hasonlók... felesleges találgatni :P
12.
12.
Kreto
Már várom... a tesztet :D Ha már wowozni sem wowoztam ezt sem fogom felvenni a télapó listájára.
11.
11.
goblinfing
10.
10.
mdr88
#9: igen... az első hónapot ingyen játszhatod végig... miután kifizetted a játékot :)
9.
9.
volkornka
#8: Viszont ingyen indul. Ha pedig jó, akkor fizetni fognak érte.
8.
8.
Kyuubi
Túl sok. Akkor indulna szerintem a játék komoly eséllyel, ha a WoW alá lőtték volna be az árat. Ez így necces.
7.
7.
givi6
egy single playert elviselnék a játékból
6.
6.
Mortis
Szerintem sem rosszak az árak. Ha tetszeni fog, belövök egy évesre, hiszen nem babra megy a játék.

Ez a trailer mondjuk nem lett túl erős.
5.
5.
mdr88
részemről a 6 hónapos megoldást fogom választani kb. 2800 erősen gyengülő magyar forintba fáj havonta... de itt a konkrét verzió:

1 hónap: 14.99 dollár/8.99 font/12.99 euró
3 hónap: 13.99 dollár havonta (egyszeri levonás 41.97 dollár/25.17 font/35.97 euró)
6 hónap: 12.99 dollár havonta (egyszeri levonás 77.94 dollár/46.14 font/65.94 euró)
4.
4.
vytros
Kicsit necces ez árazás.
3.
3.
Gubi
#2: Pont ezt akartam mondani. Leszoktam a WoW-ról, most jön helyette ez XD
2.
2.
Skyer
A havidíj egy az egyben ugyan az, mint a wow, szóval:
1 havi: 3500 Ft körül
3 havi: 10000 Ft körül
Éves: 18000 Ft körül
1.
1.
mdr88
nincs 2 perce, hogy beküldtem a hírt :S :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...