Idén már nem indul el az End of Nations

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 26.
  • Csúszás
Link másolása
A várakozásokkal ellentétben mégsem rajtol el idén a volt westwoodosokból álló Petroglyph Games legújabb stratégiája, az online-orientált End of Nations. A csúszást a játék kiadója erősítette meg az Eurogamer Expón, de pontos indokot nem árult el a bejelentés során.

Az End of Nations free-to-play modellben indul majd a stratégiarajongók kegyeiért, azonban a készítők letették a kisdobos esküt: náluk csak olyan cuccokat vásárolhatunk, ami a külsőt befolyásolja, itt a pénzes játékosok nem kerekedhetnek felül az ingyen játszókon.

Az End of Nations savát-borsát a hatalmas, több mint 50 fős csaták adják, ahol a játékosok két frakció mögé felsorakozva küzdhetnek egymás ellen, illetve egymás oldalán. A valós idejű stratégiai részt emellett egy Rizikó-szerű metajátékkal bővítették ki a Petroglyphnél, az eddigi infók alapján nagyon kíváncsiak vagyunk már a játékra!

Bár úgy tűnt, a megjelenésre ősszel sor kerülhet, az Eurogamer Expón a Riftet is jegyző Trion Worlds kiadó bejelentette, hogy az End of Nations csak 2012-ben indul el. Pontos indokot nem hallottunk a késés kapcsán, ahogy az sem világos, mikor várható konkrétan a megjelenés és az azt megelőző bétateszt.

2.
2.
KD
úgy emlékeztem h a petroglyphet bezárták... az empire at war az egész jó kis cucc volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...