A Wii U felé kacsintgat a Bethesda

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda főnöke, Peter Hines a minap olyan apróságot hintett el az egyik interjúban, miszerint lehetséges, hogy a csapat a közeljövőben a Nintendo új konzoljára is készíthet majd játékokat. Hogy a Skyrim is elkészülhet-e Wii U-ra, továbbra sem tisztázott, hiszen rengeteg munkával járna.

"Ez határozottan egy lehetőség a jövőre nézve" - kezdte mondandóját Hines. "Mindig keressük az újabb lehetőségeket, bármilyen platformon, melyek támogatják a mi játékainkat, de a dolog nyitja az, hogy az adott konzol úgy szolgálja ki a játékunkat, ahogyan azt korábban elterveztük" - mondta a Bethesda PR főnöke a hivatalos Nintendo magazinnak.

Nagy valószínűséggel a fenti utalás nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, miszerint a Skyrim Wii U-ra is el fog készülni, Hines azt is megjegyezte, hogy hatalmas munkával jár a multiplatform fejlesztés.

"Több változást kéne végeznünk a játékban, ami kevésbé lenne megnyerő, mert így a cím fejlesztése hatalmas munkával járna. Egyelőre a Skyrim PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik." A Bethesda vezér kiemelte, hogy az új platform új honosítási munkálatokat von maga után. Minden régióban más nyelven jelenik meg a játék, a Wii U esetében a japán nyelvet is figyelembe kell venni. Szóval a jövőben nem csak a Wii U-t támogatnák, hanem az angol, francia, spanyol, olasz és német nyelveket. És ugye az ott elterjedt platformokat.

Egy rajongói oldal emellett leközölte a Skyrim perk-fáját, illetve a speciális faji képességek hatalmas listáját. Nem tiszta még, hogy a vajon a végleges játékban is ezek lesznek-e, de egy kisebb összeget azért rá mernénk tenni.

6.
6.
Extol
#5: Jah teljesen igaz!

A perkfa az hasonlít Oblivionéra, valahogy énis hasonlónak képzeltem.
5.
5.
Mortis
Hááát...Ennél nehezebben tudok elképzelni hardcore-abb játékot, mégis portolnák Nintendo-konzolra...
4.
4.
strike19
Ha lesz fall out-rá akkor lehet berúházok egyre.Gondolom a pipboy 3000 lesz a wiiu kontrollerje.
3.
3.
szcsaba1994
A fejlesztők nagyon jónak tartják a Wii U-t. Lehet, hogy ebből is eladnak majd kb. 50.000.000-t?
2.
2.
Extol
Amíg a PC a Beth platformjai között lesz addig nincs gáz!
1.
1.
thernielle
Nahőát, PS3-ra és PS3-ra is megjelenik? :) Gondolom az egyik már majdnem PC. Egyre jobban várom ezt a cuccot úgy is, hogy egyik elődje sem fogott meg 15 percnél tovább. Valamiért nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...