Kiszivárgott a Dead Space 3 története?

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Dead Space 2 pazar sikereket ért el a piacon, az EA hülye lenne nem folytatni - bár még hivatalosan nem jelentették be a harmadik részt, szinte mérget vehetünk rá, hogy így lesz. Annál is inkább, hiszen kiszivárgott a játék állítólagos forgatókönyve, így kiderült, merre visz Isaac Clarke útja.

A Siliconera magazin tette rá a kezét a Dead Space 3 első információira, bár forrását nem nevezte meg pontosan, a szivárogtatótól származtak a Syndicate folytatását taglaló tudnivalók is, melyek azóta hivatalos megerősítést kaptak. Egyelőre tehát pletykaszinten beszélhetünk az infókról, s erősen spoileres beütéssel rendelkeznek - szóval ennek tudatában olvass tovább!

A játék csavaros bejátszással indít, Isaac űrhajója leszállni kényszerül egy baleset következtében egy fagyos klímájú bolygón, a Tau Volantisen. Minden fehérbe burkolózik, jeges köd lep be mindent - a hangulat ismerős lehet a Silent Hillekből vagy a Dolog című filmből. Miután hősünk nagy nehezen menedéket talál magának, rájön, hogy mások is túlélték az űrhajó lezuhanását, beleértve a Dead Space-ből ismerős Ellie-t és egy új karaktert, Jennifert, aki a technológia megszállottja. A nő folytatja kutatását a rejtélyes Rosetta cég után, ami talán a szálakat mozgatja.

Miután a három karakter találkozik, felkapaszkodnak egy hegyre, ám az ereikben megfagy a vér, mivel egy ismeretlen üvöltést hallanak. Biztosra vehetjük, hogy a nekromorfok sincsenek messze.

Az EA már többször utalt a Dead Space 3 készültére, melyet ismét Visceral fejleszt - természetesen a nemrég bezárt ausztrál divíziót kivéve. Nagyon örülünk, reméhetőleg hamarosan hivatalosan is bejelentik.

21.
21.
#15: Ezt nem lehet elmagyarázni. Te el tudnád magyarázni mondjuk egy filmélményed egy olyannak aki megkérdi: "Te...haver..mit eszel ezen a filmen? Hogy vagy képes szeretni, ugyan magyarázd már el..." :D:D Érted...Akik szeretik beleélik magukat, megfogja őket az atmoszféra, a karakterek. Számomra például a környezetben rengeteg minden visszaköszön amiket eddig olvastam és képzeltem sci-fi és horror témában. Lehet nekem ezért jön be ennyire.
20.
20.
thernielle
#18: Hát barátom, amíg nem ültél le otthon egyedül a sötétben a foteledbe, nem lőtted be egy 40-es TV-n tökig csavart hangerőn, addig neked FOGALMAD nem lehet erről a fílingről. Így ennyit :)
19.
19.
ReNegAdE
#18: Engem megfogott a hangulata!Nekem sikerült beleélni magamat a történetbe!Ízlések és pofonok!Nem vagyunk egyformák!;)
18.
18.
Darox
#16: Én nem tudtam magam beleélni, Space Marine-nál például semmi bajom nincsen, Magicka-ba is beletudom élni magam pedig az egy paródia, de a Dead Space-nél képtelen vagyok rá. Vagyok egy szerelő, azt egy szimpla lézervágóval megölök pár 3 méteres mutáns dög izét.
16.
16.
Ecneb
#15: hááát az beleéli magát a játékba ;)
15.
15.
Darox
Ezt most komolyan mondom. Egy rajongó kérem szépen magyarázza el nekem mi olyan jó a Dead Space-ben. Nem mondom hogy nem szeretheti, csak kíváncsi vagyok mit esznek rajta az emberek. (Ja és aki a Dead Space-en képes megijedni, háááát...)
14.
14.
drakecsaj
Jöjjön hozzá animációs film is, de ne olyan amilyen az előző volt azzal a gagyi CG-vel. Inkább olyan legyen mint a legelső.
13.
13.
felegyi
#11: Miért is? Még ha az előző 2 rész egy kalap szar lett volna, és ezután csinálnának egy 3.-at akkor nevezheted nevén... engem érdekel a folytatás, sőt ezt akár még 2-3 részen keresztül is el tudnám viselni HA megérné a pénzét!
12.
12.
Reptile
úú de várom :DD,am nekem a 2 az örök kedvenc...:)))
11.
11.
Mortis
Hát, igen. A pénz szó igen csábító...
10.
10.
mugen
Nahát! Én meg már a második rész Credits-e után tudtam, hogy lesz harmadik rész. :D. Szeretettel várom!
9.
9.
adriano28
én nem érzek szivárgást!!!
8.
8.
Én is nagyon szeretem a Dead Space mindkét részét, ráadásul az animációs filmek is bejöttek! Jöhet a harmadik! :)
7.
7.
Ecneb
A hírt olvasva két dolog fogalmazódott meg bennem: Dead Space könyvnek is nagyon nagy sikere lenne a másik, meg, hogy alig várom az animációs bevezetőt!
6.
6.
Robbie17
Imádtam eddig a DS1-2-E jöhet a folytatás :)
Mirror's Edge is jöhetne már kb. egy időben jött ki a DS1el itt meg már 3. részről beszélünk ME2nek meg még pletyka szinten sincs a sztorija :(
5.
5.
ReNegAdE
#4: Nekem tetszett a 2. rész is!Azt aláírom hogy az 1. jobb volt,de én élveztem a folytatást is!Lehet hogy sikerül valami jó sztorit kitalálni a 3. részhez!Én adni fogok neki egy esélyt!
4.
4.
goblinfing
ebből a szerencsétlen játékból nem tudnak kihozni semmit a 2. részben a történet is annyira rossz volt és kikövetkeztethető hogy már fáj az 1 pedig marha jó volt de nem volt/lesz érdemes folytatást csinálni ennek a játéknak.
3.
3.
FekaFOB
Már látom is magam előtt...a játék alcíme meg Dead Snow lesz és náci zombik lesznek benne.
2.
2.
Paulka
jól hangzik! Reménykedem a hivatalos bejelentésben! Eddig az előző 2 részt 4-szer játszottam végig és nem tudom megunni a történet megfog szó szerint! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...