Dead Space iPhone IPHONE

Vér, rettegés és halál. Egy sosem látott történet a Dead Space világából, kizárólag iPhone-ra.
1665640800

John Carpenter szívesen készítene Dead Space-filmet

Ha egy valakit szívesen látnánk egy Dead Space-filmadaptáció mögött, az jó eséllyel John Carpenter lenne. A lelkes játékos hírében álló legendás horrorrendező szívesen vászonra vinné Isaac Clarke vérfagyasztó kalandját.
1624280400

Dead Space-bejelentést hoz az EA Play Live?

Sajtóértesülések szerint az Electronic Arts júliusi műsora egy meglepetést biztosan hoz majd magával, itt mutatkozik be ugyanis az EA Motive következő fejlesztése, amely a jelek szerint az új Dead Space lehet.
1442163600

Több mobiljátékának is búcsút intett az EA

A hónap elején több mobiljátékának is búcsút intett az EA, az érintett címeket már nem lehet megvásárolni a különböző alkalmazásboltokban. A listán több klasszikus cím is szerepel.
1374325200

Készül a Dead Space-film

Úgy tűnik, az Electronic Arts megirigyelte a Ubisoft filmes törekvéseit, még be sem fejezte a Need for Speed-mozit, máris bejelentette, hogy a Dead Space-t is feldolgozza. Azért még messze van a premier.
1362581814

Frissítve: Lelőtték a Dead Space 4 fejlesztését?

Vad pletyka esett be délutánra, a Videogamer hírei szerint a Dead Space 3 gyenge eladásai miatt elkaszálták a negyedik rész fejlesztését, és ezzel együtt a sorozat jövője is bizonytalanná vált.
1349776800

MOBA készül a Dead Space alkotóinál?

A Visceral Games nemrég indított házon belüli Play4Free-részleget, ide keres most a csapat egy raklapnyi munkatársat. Ami különösen érdekes, hogy a free-to-play fejlesztéshez olyan embereket akarnak felvenni, akiknek van tapasztalata a MOBA játékok készítése terén...
1340103755

Új regény készül a Dead Space alapján

Szeretjük a játékok alapján készült könyveket, főleg ha nem a végigjátszott történéseket szedik össze bennük, hanem valami pluszt tesznek hozzá a megismert univerzumhoz. Készül a második Dead Space-regény, ami ilyen lesz - a kiadója szerint idén ősszel kerülhet a boltok polcaira.
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.
1317736800

Dead Space 3 - újabb részletek a történetről

Úgy tűnik, a Siliconera vaskos információkötegre tette rá a mancsát, a múlt heti szivárogtatásuk után újabb adag érdekességgel szolgáltak a Dead Space 3 kapcsán. Megint a történet kerül középpontba, kiderül, hogy Isaac Clarke némileg bekattant a harmadik részre, második énje folyamatosan zargatja majd őt.
1317114022

Kiszivárgott a Dead Space 3 története?

A Dead Space 2 pazar sikereket ért el a piacon, az EA hülye lenne nem folytatni - bár még hivatalosan nem jelentették be a harmadik részt, szinte mérget vehetünk rá, hogy így lesz. Annál is inkább, hiszen kiszivárgott a játék állítólagos forgatókönyve, így kiderült, merre visz Isaac Clarke útja.