Nagy jövőt szánnak a Deus Exnek

  • Írta: InGen
  • 2011. október 3.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis a kiadó Square Enix mindenképpen, csak erről a fejlesztő Eidos Montreal még nem tud semmit mondani. Egy biztos: a Deus Ex hatalmas siker volt, amit nyilvánvalóan nem lehet folytatás nélkül hagyni - legalábbis, ha a dolgok pénzügyi részét nézzük.

A Square Enix nagyfőnöke, Yoichi Wada beszélt arról, hogy készen állnak egy tervezettel a Deus Ex jövőjét illetően, de ennél jobban sajnos nem ment bele a dologba. A fejlesztők oldaláról Andre Dufort is csak annyit tudott elmondani, hogy hallott ezekről a tervekről, de konkrétumokat ők sem tudnak még, elvégre a Deux Ex: Human Revolution még csak most jelent meg.

"Egyelőre a játék sikerét ünnepeljük, elvégre ez volt a stúdió első anyaga. Nem tudom, végignéztétek-e a készítők listáját, de a stábban nagyon sok bébi született az elmúlt időben, úgyhogy azt hiszem, a srácok most egy kis időt a családjukkal és a munkától távol akarnak tölteni. Szóval jelenleg körülbelül itt tartunk" - mondta Dufort.

Persze ez csak a Deus Exet készítő brigádra vonatkozik, hiszen az Eidos Montreal emellett még két játékon dolgozik: ebből az egyik a Thief 4, a másik pedig egy egyelőre bejelentetlen, teljesen új cím.

17.
17.
Cuppak
#16 Egyetértek, főleg a legújabb része :), nagyon jó akciós, lopakodós! Kedvenc játékom, 3-4x kijátszottam.
16.
16.
Ghost16
#15: pedig de :D
100x jobban tetszik
14.
14.
p020
#13: hm... milyen igaz :D
13.
13.
Ghost16
Splinter Cell 6x odab@ssza :D
12.
12.
givi6
Alig várom a következőt, ha nem hagyják el a szerepjáték elemeket, több megölési combo stb. akkor csak jóra sikerülhet !
11.
11.
hedzsooo
Meg nem toltam ki, de eddig tetszik ez az uj Deus Ex. :)
10.
10.
Raam989
Jónapot, örülök, hogy rájöttek, hogy mekkora lehetőség van a DeusEx játékokban... Erre már az első és a második rész után rá kellett volna jönni...
9.
9.
Teuton
Deus Ex HD Remastred például jó lenne egy kezdésnek, a mostani motort használva :D
7.
7.
Mortis
Tegyék is. A mechanikája és az univerzuma is teljesen játékosbarát. Az ilyen valóban egy minőségi, kiterjedt franchise-ért ordít.
6.
6.
giga321
Életem egyik legjobb döntése (!) volt hogy kitoltam ezt a gamét. Támogatom az ötletet jöhet a folytatás. Legyen ugyanilyen lebilincselő történet játékmenet és miegymás. És remélem a szereplő marad Adam Jensen mert nagyon szimpi cshávóóh. :D
5.
5.
eszeanna
Legalább terveznek neki jövőt :) Ritka az ilyen jó játék szóval jöhetne egy folytatás nyugodtan.
4.
4.
LnB
Jó kezekben van a cím, 2-3 év és jöhet a következő.
3.
3.
DollSyndrome
!!!!!!!MOST!!!!!!1négy kéne pedig lezárni ezt a Deus Ex témát. Az Első egy zseniális gamma volt(még most is az) viszont a folytatása, annyira űber kakapogácsa, hogy én eltüntetném még az internetről is. Az új rész meg hála az atya szent fiának, méltó befejezése (kezdete) az egész Deus Ex témának. Szal nem kell több rész, mert taknyoncsúszós pofára esés lesz a vége, és sajnos már így is oldalba okádták a címet, nem hiányzik, hogy ezek után még tocsogjon is benne.
2.
2.
Nathan
ne siesenek én még ezzel a részével sem játszotam :)
1.
1.
g.man580
"de ennél jobban sajnos ment bele a dologba." egy "nem" szó hiányzik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...