Dátumot és új alcímet kapott a Yakuza: Of the End

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Hír
Link másolása
Hosszú hányattatás után végre megjelenési dátumot kapott a zombiirtásra kihegyezett Yakuza-játék - ennek apropóján a Sega átnevezte a játékot Of the Endről Dead Soulsra. Európába jövő tavasszal érkezik, lássuk, mi volt az oka a változtatásnak, illetve új látnivalók is befutottak.

A SEGA bejelentette, hogy a Yakuza-sorozat zombis mellékágát jövő év márciusában adják ki PS3-ra, s mostantól Yakuza: Dead Souls néven keressük a játékot. A kiadó az utolsó hónapban nyújtott be kérelmet a márkanév levédetéséről, a végleges cím viszont nem feltétlenül jobb, mint az Of the End. Ezt döntsétek el ti!

A játék története mit sem változott a japán kiadás óta, mi viszont egy új minijátéknak is örülhetünk, ami a Pachislot névre hallgat.

"Tudjuk milyen sok ember szereti a Yakuza-játékokat nyugaton, és a Dead Souls a legújabb és a legjobb rész a frencsájz történetében. Az egyetlen helyes út az, hogy sokkal közelebb visszük a megjelenést a japán debüthöz, mint valaha" - mondta Gary Knight, a Sega marketingfőnöke.

A Yakuza: Dead Souls ígérkezik a legakciódúsabb epizódnak mind közül, a szereplők olyanok, mint ha egyenesen a Left 4 Deadből csöppentek volna ide, olyannyira szeretnek pózolni a fegyverekkel. Számos mordály lesz nálunk a zombik kiirtását megkönnyítendő. Amire szükség is van, hiszen Kamurocho-t, Tokió hírhedt piroslámpás negyedét elözönlötték az élőholtak. A sorozatban elsőként olyan karaktereket is irányíhatunk - Ryuji Godat és Goro Majimat - akit eddig még nem. Egy rakat új kép és egy új trailer is napvilágot látott. Csekkoljátok!

A videót giga321 küldte be, köszönjük!

2.
2.
Oliv3r
nos az eredeti cím és borító nekem is jobban tetszett, de legalább megjelent angol nyelven, alap hogy beszerzem.
1.
1.
Mortis
A dobozfotó szerintem kicsit gagyira sikerült.

Még mindig elcsépeltnek tartom ezen házasítást, de az ő dolguk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...