Saját platformot indítanak a FarmVille fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Sajtóbulit tartott a minap a Zynga, ahol nem csak egy raklapnyi új címet mutatott be, de bejelentette a saját - még mindig Facebookra épülő - platformját is, ahol ígéretei szerint a játékosok közvetlenül férhetnek hozzá a kedvenc címeikhez. A cég bebizonyította: nem véletlenül ők a közösségi játék zászlóvivői.

A Zynga hamarosan tőzsdére vonul, és bár a többség csak a FarmVille, a CityVille vagy az Empires & Allies kapcsán ismeri a cég nevét, azzal nem árt tisztában lenni, hogy vállalati érték tekintetében a stúdió már az Electronic Artsot is lenyomta. A minap Zynga Unleashed néven rendezett saját bulit a csapat, itt mutatkoztak be a legújabb játékai és lehullt a lepel az ezeket összefogó új platformról is.

Kezdjük mindjárt az utóbbival: a Zynga Direct, illetve Project Z néven emlegetett rendszer tulajdonképpen egy közösségi hálózat, ahol a játékosok közvetlenül elérhetik a kedvenc Zynga-címeiket. Egy ilyen felületnek a közvetlenségen kívül több előnye is van, így például sokkal hívogatóbb itt játszani, mint bemászni a Fácsére vagy a Google+-ra, esetleg a játékok saját weboldalaira.

Bár a Facebookra nem kell felmenni, a rendszer ettől függetlenül még mindig a Facebookra épít, a használatához a Facebook Connecten keresztül kell bejelenkezni, és elvileg a mobilos kliens is a facebookos megoldást használja majd, ami nem véletlen: a legtöbb felhasználó még mindig a közösségi oldalról érkezik a Zynga játékaihoz.

A Zynga Unleasheden több új Zynga-játék is bemutatkozott. A legnagyobb projekt közülük kétségkívül a CastleVille, ami afféle MMORPG lesz fantasy környezetben, lehet majd craftolni benne és a felfedezés sem fog hiányozni belőle. A játék munkálataiban többek közt részt vesz az Ensemble Studios korábbi munkatársa, Bill Jackson, de egy-két tanáccsal a DreamWorks társalapítója, Jeffrey Katzenberg is besegít a srácoknak - a Shrek-szerű stílus például valószínűleg neki köszönhető.

A rendezvényen jelentették be a Zynga Casino nevű csomagot, ami a Zynga Pokert és a Zynga Bingót hozza össze, lelepleződött a Hidden Chronicles és a Dream Zoo, valamint szó esett a Mafia Wars második részéről, ami éppen tegnap vált játszhatóvá.

9.
9.
#7: Talán mert ezekkel a tonnányi amúgy semmire nem jó netbookon és integrált szarral szerelt laptopon játszanak, amit apuci vett karácsonyra, ballagásra, érettségire, óvodai szülői értekezletre a kisfiának / lányának nagy szakértelemmel, számítógép helyett :D
8.
8.
mestermagyar
#7: Lenne sexville jó grafikával :D
7.
7.
mestermagyar
#3: Aki most 20 évesen nagy gamer az megfelelö munka melett 10év múlva is az lesz, söt aki 20 alatt van azok akik mist hardcoreosok, akkor is azok lesznek.
Egy dolog bassza fel az agyam:
Mi a fért nem tudják ezt a sok 2ds pcn szar játékot szépen mobilizálni,csinálni egy android verziót(akkor még én is kipróbálnám) vagy egy facebook játék op rendszert telóra.
Könyörgöm ne a csúcs pcket hasznâlják ilyen szarra amit a 4éves mobilom is futtat.
6.
6.
Neo1989
Nem tom van e év Tré játéka de én nevezném őket :) Biztos nyernének :)
Én inkább maradok olyanoknál mint a cod , resitance...stb
De valaki biztos örül az ilyeneknek is csak nem én .
5.
5.
Joc1
#4: De a pénz sem a hardcore játékosokban van :D Hiába maradunk meg "nagyigényűnek", ha nem lesz olyan fejlesztő a ki nekünk gyárt játékot... De ne legyen igazam!
4.
4.
Doc.
#3: Ettől nem kell tartani, eddig sem a hardcore játékosoknak készültek ezek a címek.
3.
3.
l.rics16
sztem azok hülyék teljesen akik ezeket tolják hardcore gamek helyet komolyan már tartok attol hogy egy oan 10 év mulva már nem is fogják az emberek tudni mik is voltak azok a jatekok mindenki csak farmvillezni fog
2.
2.
goblinfing
1.
1.
Mortis
Jézusom...Ismét újabb 'izék'.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...