Valószínűleg végleg lelőtték a TPS Call of Dutyt

  • Írta: InGen
  • 2011. október 19.
  • Hír
Link másolása
Ha emlékszünk, még a Modern Warfare 3 bejelentése előtt volt arról szó, hogy a Sledgehammer Games egy saját, különálló Call of Duty-epizódot fejleszt, mely némileg különbözött volna a sorozat többi tagjától. Például abban is, hogy FPS helyett TPS nézetből irányítottuk volna.

A Sledgehammer Games vezére, Glen Schofield azonban most azt találta mondani egy interjúban, hogy annak a játéknak valószínűleg végleg befellegzett. Amikor ugyanis az Infinity Ward stábjának elvándorlása után újra kellett építeni a stúdiót, s az Activision megkereste a srácokat azzal, hogy segítsenek be a Modern Warfare 3 elkészítésébe, választási lehetőséget kaptak: "Szeretnétek az MW3-on dolgozni, vagy inkább folytatnátok a saját projekteteket?"


Végül a srácok inkább a Modern Warfare 3 mellett döntöttek, s most Schofield úgy véli, valószínűleg már nem térnek vissza a másik anyaghoz: "Tetszett, amit elkezdtünk csinálni. TPS nézetű volt, s egy olyan korban játszódott, ami kevesebb embert mozgatott volna meg, mint a mostani Call of Duty. Valószínűleg, ha mégis azt fejlesztetenénk, akkor változtattunk volna a korszakon, de megtartottuk volna a játékmenetet, mert volt benne néhány eléggé cool dolog."

Ezek alapján valószínűleg elmondhatjuk, hogy a Sledgehammer a korábban már sokat pletykált sci-fi Call of Dutyn dolgozott. Schofield ezen kívül még elmondta, hogy a Modern Warfare 3 fejlesztése alatt mind az Infinity Ward, mind pedig a Sledgehammer rendesen felduzzasztotta a stábját, így a jövőben már nem közös projekteken fognak munkálkodni, hanem ki-ki a sajátján.

12.
12.
Neo1989
#5: Hát így már igen .
11.
11.
Csekkoljátok le ha érdekel a [HUN] Magyar Call Of Duty Modern Warfare 3 Közösséget a facebookon!
10.
10.
Én meg utálom a nagy újítgatást, a Black Ops ezért lett szar...úgy eltűnik majd az MW3 megjelenésekor mint a franc, senki se fog azzal játszani, mert egy lagos, kiegyensúlyozatlan, unalmas szar volt, ez az igazság. Szóval nem újítást várok, hanem a régi megszokott MW2.-t
8.
8.
Griewer
6 & 7.

Javallom az 5. kommentet a figyelmetekbe, ott megmagyaráztam, illetve kifejtettem a dolgot. =)

Nem az a hülye aki megveszi (anyagilag szar lépés, de ez van), hanem az aki megpróbálja bemesélni másnak és magának, hogy az egyes részek közötti változatosság, újítások tömkelege egy 10-es skálán akár a 3at megüti.
7.
7.
Quent1n
#5: Egyetértenék HA lenne a CoD kategóriájában olyan játék ami jobb lenne nála és, hogy ha az, hogy mit vesz meg egy ember kikapcsolódásra meghatározná az értelmi szintjét. :)
6.
6.
nero66
#1: Mondjuk ezzel én sem értek egyet h hülyék akik cod-oznak... De mondjuk az igaz h most már vihetnének vmi újítást a játék menetebe... :S Erre tökéletes lett folna ez a TPS nézet ami nekem különösen bejön, főleg ha még fedezékbe is lehet bújni :DD cask az már nem cod ://
5.
5.
Griewer
#4: Talán a félreérhető fogalmazás miatt van a nézeteltérés:
az aki képes minden COD-ot megvenni, és elhinni hogy az egy teljesen más, rengeteg izgalommal és újdonsággal kecsegtető hyperszuper új játék- na az a hülye.

Aki csak élvezi, ám ellenben nem hisz a fentebb leírt hülyeségekben- az nem hülye.

Remélem átérzed a két csoport közötti különbséget és egyetértesz velem =)
4.
4.
Neo1989
#1: Ugyan mond má meg mitől hülye az aki Cod-al játszik ?
3.
3.
Slik
gondolom hasonlított volna a ghost reconra
2.
2.
Teuton
Mintha ezt már bejelentették volna korábban is...
1.
1.
Griewer
Tehát minden évre jutni fog 2-3 COD a sok hülyének =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...