BlizzCon 2011: Jön a WoW: Mists of Pandaria

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard minden meglepetés nélkül bejelentette rendezvényük nyitóceremóniáján a World of Warcraft negyedik kiegészítőjét, mely a Mists of Pandaria névre hallgat. Ezzel kellőképpen elkényeztethetik az MMO tetemes játékosbázisát. Új fajként lép be a Pandarian és bevezetik a Monk kasztot is.

Az új csomag a Szövetség és a Horda közti új háborúra összpontosít, melynek kulcsa az új kontinens, Pandaren - ismertette Chris Metzen, a Blizzard fejese. A régóta áhított, pandamacikra emlékeztető új faj belép a köztudatba, valamint a rajongók hosszas unszolására végre elérhetővé teszik a kiegészítőben a Monk karakterosztályt is. A Mists of Pandariában elérhetővé válik a Challenge mód is dungeonökkel, PVE scenariókkal, pet harci rendszerrel, valamint új talent-rendszerrel. A maximálisan elérhető szintsapkát is kitolják 90-re.

"A játékosok azt kérdezték tőlünk, hogy mikor játszhatnak a Pandarian fajjal a World of Warcraftban, és izgatottak várjuk, hogy végre számukra megfelelően bevezessük őket Azeroth világába" - mondta Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója. "Amellett, hogy lesz új játszható faj és osztály, a Mists of Pandaria rengeteg új tartalmat hoz el és mi nagyon várjuk, hogy további információkat oszthassunk meg mindenkivel a BlizzConon és azon túl." Megjelenési dátum még nincs, de egy korai változat már játszható a BlizzConon.

Morhaime lerántotta a leplet továbbá a WoW Annual Passről a konferencia elején. Ha megvásároljuk a hozzáférést, 12 hónapig játszhatunk a World of Warcrafttal, de hozzáférhetünk a Mists of Pandaria bétájához és a Tyrael’s Charger mounthoz is. A WoW 4.3-as patche már a tesztelési fázisban van, hamarosan minden régióban azonos verzióval tolhatják a rajongók, valamint a brazil és a portugál nyelvvel már elérték a tizedik lokalizációt is.

Az Annual Passt már megvásárolhatjuk a Blizzard honlapján, az új infók folyamatosan érkeznek. Egy raklapnyi látnivalók szereztünk a kiegészítőből, tobzódjatok kedvetekre!


Köszi, marcello.!

85.
85.
Daeth999
Háát először nekem is furcsának tűnt hogy pandák. WTF? Aztán később már kezdtem vele megbarátkozni. Azzal vitatkoznék hogy ha worgen belefér akkor a panda is. A worgen egy nagyon Wow-ba illő faj, a panda szerintem már nem annyira, de ez az én véleményem.
Meg imádom az olyan embereket akik csak azért feljönnek ilyen helyekre hogy fikázzák a Wowot. Nézzük már meg a Metin, az Elder Scrolls, meg az ilyen játékok, mind Wow-utánzatok. Bár az Elder Scrolls egész zsír főleg a Skyrim, a grafója az nagyon fasza.Viszont a Metin, az valami köpedelemre sikerült. Látszik hogy keleti játék. Teamspeaken meg van egy gyerek, mindennap feljár a Wow-os szerverekre és pofázik, hogy milyen szar a Wow a Minecraft a király.
Az expansionokra térve, Bc nagyon jó lett, kedvencem lett a Draenei (igen a sokat fikázott Draenei), a Wotlk-ban végre szembekerülünk Arthas-Ner'Zhul-lal, de a Cataclysm nem nyert el annyira. A worgen jó meg minden, de eléggé szét lett barmolva Azeroth világa. A MOP-ot már várom nagyon, kíváncsi vagyok az ingame pandákra.
84.
84.
Jindo
#83: Andos balek: Kung - Fu Panda első epizódjának megjelenése 2008!
Warcraft 3 - Reigin Of Chaos megjelenése 2002!
tehát a mesefilmed a koppintás! béna balek!
83.
83.
Jindo
#82: Az ilyen idióták, mint te írják ezt a sok baromságot! Jól látszik rajtad, hogy pár éve ismerheted a játékot, és nem pedig pár évtizede! A kung-fu pandád sehol sem volt még, mikor a Blizzard már elkészítette a Warcraft 3. epizódjában ezeket a lényeket, amikkel küldetéseket is lehetett végrehajtani! A rajongók kérésére került be ez a faj a játékba te balek! Már a Burning Crusade epizódjában is ezt a fajt szerették volna az emberek, de ehelyett az elfek, és a draenei fajok lettek berakva!
A Trolloknak meg nem Afrikai "beütésük" van, hanem Jamaikai... na hord el magad tudatlan! a kungfu pandád készítője nem is élt mikor a Warcraftban már létezett ez a faj! ....idióta!
82.
82.
Andos
Én sok fórumon olvastam a véleményeket folyamatosan néztem a híreket és eléggé megosztottak 50/50. De el kell mondjam nektek mindenki úgy beszél mintha marhára átlátná ezeket a dolgokat de semmi komoly érv arra hogy ez a kung fu pandás koppintás (már pedig az!) Elismerést érdemelne.
Nem értik meg hogy nem a keleties hangulattal van a probléma, mert valóban ott van a trolloknak az afrikai beütésük vagy a draeneieknek a törökös öltözködésük.
magával a kung fu panda marhaság zavarja az embereket mert egyáltalán nem illik a képbe ez nem fantázia szüleménye (koppintás!) De lehet jobban tetszett volna mindenkinek az is ha Frodoék csillámpónik hátán jutnak el mordorba.
eddig is voltak oda nem illő dolgok a wowban?
Persze de azok nem változtatnak az egész játék kimenetelén az engineres motor csak egy mount, nem egy új faj új kasztal aminek a kedvéért lebutítják az egész játék pvp, talent, és raid rendszerét egy 12 éves gyerek szintjére...
Ezt kellene megérteniük az okoskodóknak akiknek fingjuk sincs a részletekről csak azzal tudnak jönni hogy a lore meg a warcraftban benne volt. Jah bónusz viccként.
81.
81.
Skylord
#80: Szerintem teljesen igazad van.
80.
80.
Griewer
#74: Elhiheted 1 millió játékot nem oszt vagy szoroz, főleg hogy a régieket váltják sokszor újak. Az meg, hogy 'unom mint a mocsok' nem azonos a 'unom mint a mocsok, és nem is játszom vele többet' kijelentéssel.

WoWnak van olyan kidolgozott világa mint a TES-nek (sőt megsúgom kidolgozottabb), van története(csak megkéne nézni a vidiket, meg elkéne menni egy-két esemény küldire ugye), és itt alacsonyabb szinten nemhogy spéci cuccot nem szerzel, még egy durvább mappon körbe sem tudsz menni.
A WOWnak is van főszála, ugyan nehéz rájönni melyik az, mert sok küldetés csokra.
A fő küldi fokozatosan nehezedik, bár gyorsan ezért van a több millió másik küldi, hogy ne legyen egyszerű végigmenni a főtörténeten.

A WOW egy szociális játék, ezért nem egyedüli mászkálásra, hanem csapatos kalandokra épül. ezért van az, hogy egyedül l*faszt sem érsz egy komoly instában. Ezért van, hogy egy Paladin lehet sebző kari, élettöltő, vagy tank - mivel ilyen feladatok vannak egy csapatban. A képességekhez annyit, hogy van több millió NPC, több millió moderátor és még több másik használó akiket kérdezhetsz, ha már nem tudod elolvasni a leírásában hogy mire jó. És ha mindez már nem segít, ott van az internet. Egy teljes wikia oldal van tele ezzel, illetve a wowhead.com című oldalt csak erre a célra hozták létre.

Persze ha valaki nem olvas, nem kérdez, nem kér segítséget, antiszociális, vagy túl buta ahhoz hogy gondolkodjon, annak tényleg 0 a játékélmény (de nem csak ennél a játéknál)
Az meg hogy van sok tajparaszt féreg, aki n00bnak hívja a kezdőket, nem egyedi- a TOR is tele lesz velük, ne félj =)
79.
79.
Elyas
hm ujabb állat a wowba bika farkas most meg panda... nincs ezzel semmi gond ha nem rontják el csak majmot ne rakjanak bele(bár ott a sok 10 éves csíra ők elég nagy majmok :D)
78.
78.
metrox95
Vissza olvastam hogy a panda mindkét frakció felé hajlik. Na de kérem szépen hogy fog egymással beszélgetni?XDXD
77.
77.
turleysqt
#76: nemlesz új faj, semlegesen indulnak a pandamackók és lvl-10en választhatnak majd frakciót.
76.
76.
metrox95
Jól volna tudni hogy melyik oldalon lesz a panda(w3 alapján szerintem horda), és a másik oldalon meg új faj jön be.
74.
74.
Füge
#73: De az elöfizetők száma csökken, nem pedig nő. Rengeteg visszajelzést olvastam, h 'hát már 5 éve játszom vele, és unom mint a mocsok'. Az oblivion az összes kieggel se hasonlítható össze a wow-al. Az oblivionban van bevezetés a skillekbe, van rendes sztori ami kitölti a játékot, és amikor már eljutottál egy magas szintre, akkor tudod csak elérni a legtöbb spec. itemet. A fő szál végigvisz a játékon, és az legtöbb questet a szintedhez igazítja. A wowban viszont felveszed a questet, mész teljesiteni a bevásárlolistát, nézed a skilleket, de fogalmad se lesz, h mi mit tud mit használ, h tudsz hatékony karakter építeni. Azt se tudod, h bizonyos szinteken merre érdemes menni, merre érdemes questeket felvenni, melyik quest az amivel jól jársz, melyiket hagyd a fenébe. Mivel ezt megtanulni is nehezen lehet, és a többi player is noobnak titulál, ezért a játékélmény az alacsony szinteken kb egyenlő a 0val.
73.
73.
Griewer
#68: Tényleg unják a játékot? Akkor a 10 millió előfizető + a 2 millió tört szerós csak puszta véletlenségből játszik vele? o.O

Nem értem miért unnának egy olyan játékot- aminek folyamatosan bővül a tartalma. Ez egy hülyeség- csak azt tudod unni, ami nem nyújt újat. Ez pedig folyton újat nyújt. Új helyek, új insták, váltakozó fejlődésrendszer és így tovább.

Az új játékosokról meg honnan tudod mit fognak gondolni. Én idén nyáron próbáltam ki a játékot, de már jó ideje ismerem a Warcraft világát - és ha csak a kieg megjelenése után próbáltam volna ki, sem hittem volna hogy koppintás.
(meg hát vannak olyan játékosok ám, akik utánanéznek annak, amivel játszanak- bármennyire is fura ;-) )

70: Ha nekiállnál és az Oblivionnak (kiegek is fent vannak, meg addonok) akkor 10 perc múlva letörölnéd, mert "fú ez nekem túl sok tartalom, elveszek benne"?!

Az emberek pont hogy a tartalom miatt sírnak állandóan, nem hiszem hogy egy tartalmas játékot PONT a tartalma miatt törölnének le. Ennyire nem retardált az emberiség, SŐT még az Amcsik sem ekkora barmok.

71:
Szerintem még 10000 másik fejében is megjelent a gondolat, ami csak azért alaptalan mert a Pandarenek előbb voltak, mint a Kungfu Panda (legalábbis tudtommal)
72.
72.
Füge
#71: Ha jobban elolvasod a kommenteket, láthatod, h csak te gondoltál erre.
71.
71.
CODf4An
Csak nekem van olyan érzésem mintha a kungfu pandát néztem volna? :D
68.
68.
Füge
65: nem az a lényeg, h ki találta ki elöbb, hanem, hogy az új játékosok koppintásnak fogják vélni (még ha nem is így van), a régiek meg unják a játékot, és ez nem fog változtatni rajta.
66.
66.
Gubi
#65: Anno megvettem ezt a petet, most mond hogy erről sem az jut eszedbe :D
http://www.youtube.com/watch?v=wpn9sxtbY-g
65.
65.
Skylord
Szerintem ha 1 Worgent bele raktak a játékba akkor 1 Pandát is nyugodt szívvel bele rakhatnak... A Worgenek története is nagyon szépen ki lett találva, ugyan úgy a Pandáéké is ki lesz. És felejcsétek már el hogy "Kungo Fu Panda" koppintás a sok tudatlan könyörgöm játszaki a WC3-Frozen Thront-t és utána magyarázzon -.-! Hajrá Blizzard alig várom...:)
64.
64.
Gubi
#63: Végülis a WoW megjelenési dátumát is néhány héttel vagy legfeljebb 1 hónappal a megjelenés előtt publikálták :D Sok ismerősöm pedig, akik a kezdetek óta eredetin vannak, mondják hogy gyakorlatilag az SW TOR megjelenésével mennek is át oda. Unják már a játékot, de nagyon.
63.
63.
Füge
58: Azért az Swtor folyamatos csúszása erős túlzás, hiszen sose igértek pontos időpontot. Az más kérdés, h a GK-n legtöbbször így tüntetik fel a játékot. És habár lehet, h a wow játékosok belső magja ezért könyörgött évek óta, azért szerintem ezzekkel az újításokkal nem fognak túl sok új/régi játékost (vissza)szerezni.
59.
59.
myloe
hát nem tom, akármennyire is mondjátok, hogy benne van a warcraft történelmében... szerintem a panda... a panda az egyáltalán nem illik bele egy olyan játékba, mint a World of Warcraft... én bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz, amikor wsg-zek, és jön 1 panda, és megöl... max petnek tudnám elképzelni, vagy mobnak, de hogy egy kasztnak... nekem ez már sok..
58.
58.
Griewer
#57: Megmondom neked őszintén, az SWTOR felé eddig még csak nézniük sem kellett, hisz azt a játékot húzzák-tolják, fúrják és faragják - de csak nem akarják kiadni, szóval nem hinném, hogy az lenne a következő kiegnek az oka. sokkal inkább az, hogy nemzetközi szinten már jó sokan követelték a Pandarenek megjelenését, mivel (mint azt már korábban is írtam) régóta jelen vannak a világban, bár a játékból eddig kimaradtak.
Sokkal inkább ezeknek a követeléseknek tesznek eleget, illetve azon kételyeket akarják elhessegetni, miszerint jön egy másik MMO-juk, a WOW-al pedig nem törődnek többet. (ami butaság lenne, mivel a WOW pénzügyi aranyhal, illetve egy minőségi játék)

Ezen a ponton jelezném, hogy én személy szerint rohadtul várom már a TOR-t, szóval semmi olyasmi nincs a háttérben, miszerint WOW függő fanatikus lennék (két hónapot ha játszottam vele összesen), csupán megvan az a határozott véleményem, miszerint Blizzard csapatot nem igen ijesztette meg eddig a folytonosan eltolódó TOR.
57.
57.
Füge
csak én érzem, h ez szörnyen gyenge reakcio az swtorra? :D
56.
56.
Rayzax
#34: teljesen egyetértek, beleraktak egy fajt, ami már benne volt a Lore-ban, ha valaki azt hiszi hogy kung fu panda koppintás wowwiki-n rákeresel hogy pandaria és kapsz egy oldalnyi lore-t. mellesleg nagyon okos húzás hogy egy olyan fajt raknak bele ami egy párezer éve elvan szigetelve az kér frakciótól, és most is köztes lesz. mert úgy csavarják az egészet ahogy akarják, annyi új dolgot tehetnek a kiegbe amennyit akarnak mert ugye Pandaria mágia miatt nem volt látható, és nem tudtuk hogy mi történik ott.
55.
55.
izomkukac
#54: a betahoz kell egy aktív wow account.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...