Csomagban előbb jön a PlayStation Vita

  • Írta: InGen
  • 2011. október 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes, hogy bár úgy tűnik, a Sony nem tud eleget gyártani a PlayStation Vitából - az előrendelői készletek elfogynak, s valószínűleg ezért késik az európai és amerikai premier is -, egy bundle pack formájában mégis egy héttel előbb juthatnak hozzá a konzolhoz az amerikai vevők.

A PlayStation Vita hivatalos Japánon kívüli megjelenését február 22-re lőtte be a Sony. Ennek ellenére most bejelentették: egy bundle csomagot is készítenek, mely egy héttel korábban, február 15-től megvásárolható lesz.


A csomag tartalmazza a 3G-támogatással rendelkező marokkonzolt, egy 4 GB-os memóriakártyát, egy limitált szériában gyártott tokot és a Little Deviants című játék egy példányát. Mindezért pedig az alap 299,99 dolláros ár helyett 349,99 dollárt kell majd kicsengetniuk az Észak-Amerikában élő vásárlóknak.

Mert ezt az akciót egyelőre csak oda jelentették be, így nem tudjuk, hogy vajon Európia is fog-e kapni valamiféle bundle-t, melyet a sztenderd gép megjelenése előtt dobnának piacra. Hamarosan valószínűleg kiderül.

14.
14.
Kumite
#13: Azt kb majd "csak" 300 euróból megúszod...
13.
13.
Mathia$
Remélem a végleges ára a wifisnek nem ennyi lesz.
12.
12.
koffein
ja európa kaphatna mondjuk egy Uncharted Golden Abyss-os bundlet és akkor futok is venni első nap :3
11.
11.
Kreto
#10: Akkor szerencsés vagy... :) én most diákmunkára tudtam volna kimenni ahol tisztán tudok keresni 500 $-t egy hónapban rabszolgamunkával kb. :( Nem akarok bevándorló olcsó munkaerő lenni. Meghagyom a mexikóiaknak :D
10.
10.
Yanez
#7: Itt élek kint és egy hét alatt legalább két Vita árát is könnyen meg lehet keresni.De akinek nagyon kell az még a föld alól is előkeriti!
9.
9.
felegyi
Ezért nem kell itthon megvásárolni... amíg a szart megveszik, addig azt árusítani is fogják! Ioffer vagy e-bay... potom összegekért megrendeled!
8.
8.
dean winchester
7.
7.
ZsupiDav
Nincs ebben semmi érdekes. Nem tudják teljesíteni az előrendeléseket, mert annyira fogy a 3G nélküli verzió, de a 3G-s már biztos kevésbé. Ezért megpróbálják az amcsikat rávenni, hogy vegyék azt. Azok meg amilyen hülyék, meg is veszik, hisz egy hét alatt megkeresik az árát.
5.
5.
Kumite
Itthon ez a csomag 350 euro lesz, azaz 105000 Forint... Talán kegyesek lesznek és 99990 lesz a vége.
Szerencse, hogy engem ez egyáltalán nem érint a 3DS miatt :)
3.
3.
DollSyndrome
Nem érdekel mennyi lesz, csak azért is megveszem l,,l
1.
1.
samatagrav09
mi tuti megszívjuk mindig így volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...