Animációs sorozatból készít játékot az Obsidian

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Fallout: New Vegas és a Dungeon Siege 3 fejlesztője, a folyatásokra szakosodott Obsidian Entertainment egy be ne nem jelentett projekten is munkálkodik mostanság, mely egy hírhedt animációs frencsájz alapján készült. Van még remény arra, hogy valaha tényleg maradandót alkotnak.

Jelen esetben nem egy megszellőztetett álláshirdetésből következtethetünk arra, hogy min munkálkodik nagy titokban az Obsidian, hanem a DDM-en fellelhető prezentációból derül ki az, hogy a csapat egy "vezető animációs frencsájz" alapján készít játékot.

De nem csupán az Obsidianra tér ki az oldal, hiszen további két be nem jelentett projektet is megszellőztetett. Ezek közül az egyik a Need for Speed: Shiftről elhíresült Slightly Mad Studios, valamint a holland illetőségű Triumph Studios, akiknek a zseniális Overlord első két részt köszönhettük. Eme titkos projektek párhuzamosan készülnek az olyan ismert címekkel, mint Slightly Mad-féle CARS.

Az Obsidiannak is van még tartaléka, hiszen ami biztos, hogy Robert Jordan regénye alapján készítik a Wheel of Time című fantasy játékot. A magyar közönség számára sem ismeretlen az Idő kereke ciklus.

2.
2.
Mortis
Huhh, én az Idő kerekét nem igazán kedvelem, legalábbis ami eddig elém került belőle. Túl személyeskedő, s néhol bazárian giccses volt az az 1-2 történet, amikhez szerencsém volt.
1.
1.
vytros
Öhm...szerintem a Fallout: New Vegas igen is maradandó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...