Rainbow 6: Patriots bejelentés és látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft ma este hivatalosan is bejelentette a Rainbow Six-sorozat legújabb epizódját, amely a pletykáknak és várakozásoknak megfelelően a Patriots alcímet kapta. Az új játék minden eddiginél történetközpontúbb megközelítést ígér, de csak 2013-ban - addig kell rá várnunk ugyanis.

Örömmel jelenthetjük, több pletyka is igaz volt a Rainbow Six legújabb részéről, a Patriots történetközpontúbb, mint valaha, a morális döntések sem fognak elmaradni, ráadásul a korábban kiszivárgott videó is valós volt - igaz, az még nem a játékot prezentálja.

A Rainbow 6: Patriots 2013-ban fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a fejlesztést túlnyomórészt a Ubisoft Montreal végzi, de közreműködik a Red Storm és a torontói stúdió is. A Patriots "dinamikus" egyjátékos történetet ígér, mely szerint a Rainbow csapatnak a True Patriots nevű terroristacsoporttal szemben kell felvennie a kesztyűt, ami úgy tartja: az amerikai kormányzat romlott, érdekemberekkel van teli, akik a nagyvállalatoknak igyekeznek kedvezni.

A bejelentés szerint a játék során különböző morális döntéseket kell meghoznunk ahhoz, hogy megállítsuk őket, röviden tehát elmondhatjuk, hogy az új Rainbow Six már nem az a "szimpla" taktikai FPS lesz, mint eddig volt. Természetesen a többjátékos porció sem marad el, kompetitív és kooperatív módot egyaránt kapunk, és bár az első infók nem említik, a Ubisoft E3-as ígérete alapján borítékolhatjuk, hogy a játék valamilyen úton támogatni fogja a Kinectet is.

Az első infókat a Game Informer hozza majd le, tőlük származnak az első képek is és ők szerezték meg azt az úgynevezett target videót is, ami azt mutatja, miként festhet majd a játék. Mint a neve is sejteti: ezek nem valódi gameplay jelenetek, hanem előre renderelt elképzelések, olyanok amiről más kiadók azt szokták kamuzni, hogy színtiszta játékmenetet mutatnak - Killzone 2, valaki?

17.
17.
drat576
vá 2013? Hát legalább időben bejelentették :))
16.
16.
ALpH4
2013mat megéljük mivel Magyarország 5 évvel le van maradva de a játék nem jön ki addigra XD

És faszán néz ki de nem értem hogy tom clany's most már csak future jatekot csinál?
15.
15.
Blueakiraj
nekem nem teccik a szinek nem ojan élősek lehetne sokkal szinesebb
14.
14.
Andrew
Érdemes lesz kivárniaz biztos de igaz jó soká lesz. A tesómmal nagyon éltük a Co-op modott minimum 3xor végigtoltuk Rainbow 6 Vegas 2-t.
13.
13.
Slik
nembaj 2013 is eljön egyszer....
12.
12.
ReNegAdE
Úr isten!2013!Addig még nagyon sokat kell aludni!Inkább be se jelentették volna még!
11.
11.
batonai87
Miért, szerintetek a GTA5 mikor fog megjelenni?! Tavasszal?
10.
10.
Cuppak
2013? Úristen.
Must have am :P.
7.
7.
utahl2
#6: ha tán nem emlékeznétek:)
http://www.youtube.com/watch?v=WIrq3CxpnP0
6.
6.
utahl2
Nekem ilyenről inkább a Brothers in Arms: Hell's Highway jutt eszembe, mely a trailer alapján teljesen más játékot mutattak be.
4.
4.
Necreon
#2: 2012 elejét még talán, de akkor... Diablo harmadik eljövetele várható. Ha csak nem csúszik megint, mert lassan Jézus második eljövetele is biztosabbnak hangzik :D. Szóval ha maják jóslata (komolyan, valaki hisz ebben a baromságban?) nem is jön be, Diablo nyomot fog hagyni rajtunk. Simán kiszáradunk a játék előtt :D.
3.
3.
Extol
Jah ez még jóval odébb lesz.
2.
2.
p3ti
#1: 2013... azt már meg sem éljük . Ha netán túlélem , akkor megveszem
1.
1.
giga321
ÓÓ na ez jó lesz. de 2013 úristen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...