120 ezer játékost vonzott az ingyenes DC Universe

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 4.
  • Hír
Link másolása
November első napján free-to-play modellre váltott a DC Universe Online, az ingyenes játéklehetőség azóta 120 ezer új játékost vonzott PC-n. Az eredmény szép, az meg más kérdés, hogy meddig tudja fenntartani a Sony Online Entertainment a playerek érdeklődését.

A DC Universe Online november 1-jén váltott a free-to-play modellre, ennek értelmében bárki ingyenesen, havidíj nélkül játszhat a népszerű képregény-univerzumban játszódó szuperhősös játékkal, míg továbbra is nyitott a lehetőség, hogy az apránként megvásárolható cuccok mellett valaki előfizessen a programra.

Az MMO-ban együtt játszhatnak a fizető és a nem fizető felhasználók, nyilván előbbiek különféle kiváltságokban részesülnek. Mindezek mellett az új opció eddig bevált a Sony Online-nak: a cég jelentése szerint az új modell rajtja óta 120 ezer játékos csatlakozott a DC Universe Online közösségéhez PC-n, az egyidejűleg játszó playerek száma pedig 400 százalékkal nőtt. Hogy ez anyagilag hogyan lendített a vállalaton, azt nem tudni, és persze az is kérdéses, hogy a hirtelen növekedés a váltás kapcsán jelentkező lelkesedés miatt következett-e be, vagy hosszabb távon is jó eredményeket sejtet.

51.
51.
tusee
Hi!
Valaki pls,segitsen!
Az a helyzet hogy,van olyan küldetésem amit nem enged befejezni...ott van,hogy kész van,de nem engedi "Complite"-t nyomni...Elöfordult esetleg valakivel?
50.
50.
Strelok
nektek nincs iszonyatos lag egy idő után?
49.
49.
tusee
úgy tünik a szervergépek nem készültek fel ekkora plusz karakter kezelésére,mert 2 oránként van valami bibi...most éppen teljesen leáltak a szerverek:(Ez igy sajnos nagy negativum a játknak
46.
46.
Gariss
#44: Esc->on duty->legends
45.
45.
NECROSMOKE
Ez mind szép és jó, de PS3-on egy gond van, amig nem vagy előfizetős addig nem tudod megszerezni a trófeákat...ha jól tudom :/
44.
44.
Strelok
Egy kérdés... Villainoknál mikor elérhető lesz az 1. legend és azt kéri hogy keressem meg a legközelebbi arénát. Valamelyikőtök tudja hol van?
43.
43.
KD
ja kruvajó. elindítottam a gamet egész este töltött az a fos és 30% jött le kösz....
41.
41.
_Tappancs_
Játszhatatlan..óriási a lag, nem lehet egy ellenséget se megütni,mert nincs is ott, ahol esetleg látod...:D
40.
40.
JacoB
6óra 40 percig töltöttem ...felkeltem elindítottam, és most már fent is van(PS)
39.
39.
g.man580
Azt nem tudja valaki hogy a fórumra hogy lehet írni? Mert belépek a pc fórumra bejelentkezek az accal és utána valami User Handle: -hez kell valami kódot beírni! De fogalmam sincs hogy az egyáltalán mi a csoda!?!?
37.
37.
Hát a 120 ezer az tuti az elkezdés...én leszedtem, elkezdte tölteni, 14 giga, apád fasza de rohadt sok...4-6 óráig jött volna, a fene se várta meg, kikapcs...de biztos beleszámítottam a 120 ezerbe...
36.
36.
goblinfing
#35: Nem tűnt ironikusnak..
35.
35.
Gariss
Kezeket fel akinek leesett, hogy ez az lesz.
34.
34.
Motig
#33: eskü ha iróniás bejegyzést írok minimum nagy betűkel oda írom az elejére: IRONIKUS BEJEGYZÉS KÖVETKEZIK.
33.
33.
Gariss
#32: 2000 forint nem pénz. Lotro-ban ennél sokkal drágábban árulnak quest packokat meg itemeket, pedig az pár fokkal alacsonyabb színvonalú MMO.
32.
32.
Motig
#31: de leszek telhetetlen mert mi az hogy fizessek 10 dolcsit csak azért hogy kemény fény lánc fűrészel kaszaboljak?!(azért ezt még bele rakhatták volna az ingyenesbe)
31.
31.
Adamknight
Jelenleg a szerverek offline-ak, vagy hatalmas lagg-ok vannak rajta, mert a Sony-nál valami "újfajta védelemmel" próbálkoznak. Magam sem tudom, hogy ez mi akar lenni. De 2 napig (már amióta játszom) tökéletesen futott minden. A játék maga fenomenális, csak azt sajnálom, hogy a Green Lantern dlc nem ingyenes, de ne legyünk telhetetlenek :P. Ha visszajön a szerver rögtön megyek is vissza.

Off: Akit érdekel itt a nevem:Crenshinibon, Eu pvp szerver
29.
29.
tusee
#28: de iden,nálam is ugyan ez a helyzet....pedig éppen most akartam volna kiprobálni...és a letöltési idö szerintem megéri.
28.
28.
Strelok
Nekem az lenne a gondom, hogy mikor belépek a gamebe akkor kiírja h egyik világ sem elérhető próbáljam meg később. Nektek nincs ilyen gondotok?
27.
27.
JacoB
Én örültem először hogy csak 122 MB, le is jött köbö 4-5 perc alatt., el is indítom a játékot erre meg nézem hogy köbö15 GB.... inkább majd holnap reggel elindítom és délután már játszhatok.
26.
26.
FlyrG
#23: uhh.... tisztelet :D
25.
25.
Gariss
#24: Night clubban van teleport egy központi helyre, nem tudom a nevét, és onnan elérhető a három városrész.
24.
24.
BigBoss39
Azt tudja valaki, hogyan lehet Gothamből Metropolisba menni?
23.
23.
Motig
#14: 1mbes netem van... 3 napog szedte? szerinted...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...