Assassin's Creed - ez történt eddig

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 14.
  • Videó
Link másolása
Holnap érkezik az Assassin's Creed: Revelations, ennek apropóján a Ubisoft kiadott egy új előzetest, amiben a sorozat eddigi történéseit foglalja össze. El is kél a segítség, Desmond Miles élete nem éppen egyszerű, egyik fordulat követi a másikat, mi pedig csak ámulunk ás bámulunk.

Az alábbi trailerben Desmond foglalja össze, hogy rabolták el az Abstergo emberei, és mely ősei emlékeit élhette át újra az Animus segítségével. Rajongóknak sok újdonságot nem árul el a trailer, másoknak viszont - akik még nem játszottak valamelyik epizóddal - erősen spoileres lehet az anyag, ezért érdemes megfontoltan kattintani a lejátszás gombra. Köszi, Fontos 96!

A közelegő megjelenés miatt a Ubisoft egyúttal véget vetett az embargónak, megjelentek az első értékelések is: az eredmények vegyesek, főleg 7-8 pont körüli számokat látunk, de akadnak kiemelkedően magas, 9 pontos, és egészen alacsony, 5 pontos ítéletek is.

26.
26.
Macifasz
25.
25.
armino8
Én vasárnap óta tolom haha!:D
24.
24.
lolman598
azér ezek az első értékelések a végén majdnem megingattak,hogy télleg annyira jó lesz-e,de nem hagyom magam eltántorítani,hogy ez nálam az év játéka lesz :D
22.
22.
Deadshot
ma 2től bedobom magam a box elé és el nem szállok ma :D
21.
21.
Göndör
Alig várom h hazaérjek melóból!A legrosszabb az h a futár a melómba hozza a játékot és ott látni ugy h nem játszhatok vele!áááááá! aki már játszik vele annak nagyon jó játékot!
19.
19.
ernestke
Na ma este már tolom a játékot!
18.
18.
Bré
jáááj nem tudok várni *.* :D
17.
17.
giga321
16.
16.
#15: Altair coolabb... amúgy pofás kis videó, most már engem is kezd érdekelni az új rész
15.
15.
arhatati
#14: Altair is ugyanakkora karakter, mint Ezio :D
14.
14.
Dark_Temptation
#6: az 1 is kurva jó volt a maga módján... a kor, a grafika, a hangulat,a főhős és még nehezebb is volt mint a többi része,minden egyes percét élveztem. :) remélem a combat nem csak counterekből fog állni...
13.
13.
arhatati
12.
12.
Necreon
Kedves játékfejlesztők (kivétel: Blizzard): ÍGY kell egy történetet megírni!
9.
9.
Kriccs
#5: A 2 és a bh marha jók voltak.
8.
8.
arhatati
#5: Érdemes akkor mindet megvenni már! Egyik rész sem drága és nagyon megéri! Az újban van olyan verzió, hogy az egy jár hozzá:-)
7.
7.
Yetikee
#5: hááát, én nem ajánlom. Bár ps3ra megkapod az első részt is, de akkor sem
6.
6.
giga321
#5: Hááát , Ki tudja lehet elmagyarázzák az egészet a végén. De minden esetre érdemes kitolni 1,2,brotherhoodot . ( Főleg a 2, meg brotherhood megmondom őszintén az 1 Nagy AC-és létemre nekem sem tetszik mert monoton és ismétlődő küldi meg meghal a vízben elég érdekes) De a 2 meg bh nagyon jó nagyon ÜT és már alíg várom hogy megjelenjen PC-re megyek is egyből boltba kitolom utána multi ezerrel.
5.
5.
gucho
ha nem játszottam az eddigi részekkel érdemes ezt megvennem, fogom a sztorit érteni?
4.
4.
mnmn1
Azt hittem végre A Kedves Gamekapocs elkezd (gyakrabban) érdekes cikkeket írni, nem csak híreket, videókat. Tessek ismét egy videó -_-

A "Jövőbe tekintő sorozat-on" kívül, ami mellesleg nagyon-NAGYON ritkán írtok, nincs semmi más...
3.
3.
M3rcy
Csak ne legyen ennek is a vége olyan cliffhanger, mint az előzőké.
2.
2.
arhatati
Nagyon jó!!!:-) Egy-egy kis dolgot leszámítva, nálam az év játéka:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...