Két új címen dolgozik a Robot Entertainment

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 15.
  • Hír
Link másolása
Zseniális játéknak tartottuk a múlt hónapban megjelent Orcs Must Die-t, így örömmel fogadtuk a hírt, miszerint a készítők két új produktumon is dolgoznak. Hogy ez pontosan miket takar, nem tudni, de tekintve, hogy a Robot eddig stratégiai vonalon halad, vélhetőleg az új munkái sem szakadnak el a műfajtól.

A Joystiq birtokába jutott információk szerint Justin Korthof, a csapat közösségi menedzsere már elhintett egy apró morzsát a rajongók felé, de csupán annyi bizonyos, hogy egyszerre két játékon munkálkodnak a Robot Entertainment háza táján.

Miután a stúdió nem tervez több DLC-t az Orcs Must Die-hoz, minden energiájukat a két új projektjük felé tudják fordítani. Pontos részletek még nincsenek, de mérget vehetünk arra, hogy ismét stratégia lesz a menü. A srácok nem kezdők, a néhai Ensemble Studios kulcsfigurái alapították, első munkájuk az Age of Empires Online volt, míg első önálló munkájuk volt az orkhentelős Tower Defense és akció-szerepáték hibrid.

A Robot tehát nem ül sokáig a babérjain, reméljük, hamarosan konkrét bejelentéssel szolgálnak majd.

2.
2.
Cuppak
Orcs must die valami eszméletlen jó lett! Egyszerű de szórakoztató. Nekem top10 2011-es játékok közt van. :D Nagyon lekötött és nem is drága, megéri megvenni.
Most a Trine 2-t várom, eszméletlen lesz! 20euró trine 1+2 és kapsz hozzá valami cuccost :D, most nem jut eszembe.
1.
1.
giga321
Nekem nagyon tetszett az orcs must die , remélem jó kis gamek lesznek amiket csinálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...