Élőszereplős traileren a APB: Reloaded

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 16.
  • Videó
Link másolása
Szép csendben játszható formába került az All Points Bulletin második kiadása, mely már free-to-play modellben érhető el mindenki számára. Bár még sok munka vár a GamersFirstre, az biztos, hogy előzetesek terén nagy hatással voltak rájuk korunk pimasz gengszterfilmjei.

A félig élőszereplős, félig játékmeneti előzetes tutira meghozza a kedvünket az All Points Bulletin: Reloadedhez, mely egyfajta MMO változata a GTA-stílusnak. A játékosok megalkothatják saját bűnözőjüket, s onnan aztán nyitott az út a felemelkedés felé, járműveket, brutális fegyvereket vethetnek be. Egy sor hasonló videó lát napvilágot a következő napokban, érdemes figyelemmel kísérni a történéseket - vagy tudunk jobbat, próbáljátok ki a játékot!

10.
10.
a grafika hol tré? simán jobb, mint pl. a San Andreas, ami ugyan régi, de sztem mai szemmel is korrektül néz ki. plusz ez a játék most ingyenes. a szintén ingyenes Battlefield Play4Free is ilyesmi látványban (talán egy fokkal gyengébb), mégis nagyon jó móka.
9.
9.
Darox
Szívesen játszanék vele, de több RAM kéne... Brutális a játék gépigénye, anno még az első zárt béta után vettem új processzort, képzelhetitek milyen csalódott voltam mikor az ingyenes bétájával sem tudtam játszani mert még RAM is kéne...
A videó egyébként nagyon hangulatosra sikeredett.
8.
8.
anadrex
Szerintem sem valami szép játék, de mégis úgy zabálja a memoriát mint az állat. 4gb memoriával 3-4 óra után kiírja,hogy "out of memory" legalábbis amikor én próbáltam még ilyen volt.
7.
7.
evin
Aki járatos Youtube-on, felismerhet pár arcot. (Tobuscus, SMPFilms, Katers17...)

Látva a játék grafikáját, én még ingyen sem fogok rá időt szánni. A "grafika nem minden" párját fogom, de erre a minőséghiányra szó nincs.
6.
6.
giga321
Én kipróbálom free to play miatt.
5.
5.
vytros
#3: Azé azok sem túl törvényes emberek :D
4.
4.
Lordnekroseth
A videó nagyon jó...a grafika BORZALMASAN UNDORÍTÓ.
3.
3.
TryGun
Fúúú most nemazé de majdnem mindég találok valami hibát az ilyen tesztekben vagy hírekben mint most pl: hogy nem csak a bűnözőkkel lehet nyomni lehetsz zsaru is.
Most komoly ennyire lusták vagytok hogy tán kipróbáljatok akármit :(
2.
2.
balint23h
Ez egy kicsit sok volt. Az én ízlésemnek ez giccs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...