Decemberben lesz a Mass Meeting

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 16.
  • Rendezvény
Link másolása
Decemberben érdemes lehet minden Mass Effect-rajongónak az Odeon-Lloyd mozi felé venni az irányt, hiszen a masseffect.hu stábja igazi közösségi gyűlésre készül, ahol nyereményjátékokkal és garantált ajándékokkal várják a látogatókat. A főszerepet a Mass Effect: Megtorlás című regény kapja.

A masseffect.hu szerkesztői november 26-án, szombaton december 11-én, 14 órai kezdettel rendezik meg a Mass Meeting névre keresztelt eseményt, ahol a rajongók összegyűlhetnek, beszélgethetnek és értekezhetnek napjaink egyik legnépszerűbb játéksorozatáról. A Mass Meetingen bemutató is lesz: a Tuan kiadó részletesen ismerteti a hamarosan magyar nyelven is megjelenő Mass Effect: Megtorlás című regényt, sőt a látogatók a fordítás készítőivel is találkozhatnak majd.

Nyereményjátékok és garantált ajándékok várják a rajongókat: a 2000 forintos belépői díj mellé magát a könyvet is megkapják a résztvevők, ezzel eleve olcsóbban hozzájuthatnak a kötethez. A tervek szerint a Mass Meeting este 18 óráig tart majd, egészen konkrétan pedig a 1136, Budapest, Hollán Ernő u. 7. cím felé kell venni az irányt, a bulit ugyanis az Odeon-Lloyd moziban rendezik meg.

Frissítés: Mint utóbb kiderült, a rendezvény csúszik egy kicsit, december 11-én, vasárnap kerül sor a találkozóra - minden más változatlan marad a szervezők szerint.

1.
1.
nero66
Már a könyvért is meg érné el menni, kár h nem tudok el menni :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...