Brutális lesz az InSane, Del Toro játéka

  • Írta: InGen
  • 2011. november 17.
  • Hír
Link másolása
Továbbra sem tudunk sok mindent a híres hollywoodi filmrendező, Guillermo del Toro InSane néven futó játékáról, csak azt, hogy brutális lesz, és azt, hogy Lovecraft regényei adták az alapötletet. A rendező újra biztosított minket ezekről a tulajdonságokról. Örülünk.

Del Toro elmondta, hogy olyan brutális és kemény dolgokat próbálnak ki és tesznek bele a játékba, amiket filmen egyáltalán nem merne megvalósítani. Ennek ellenére jelenleg viszonylag keveset tud foglalkozni a játékkal, mert a Pacific Rim néven futó filmjét forgatja, így csak hetente egy konferenciahívás útján tartja a kapcsolatot a csapattal: "Megbeszéljük az ötleteinket a designról, a játékmenetről és a modellekről" - mondja.


Del Toro egyébként annak ellenére, hogy nagy hollywoodi rendező, megfelelő alázattal érkezett a videojáték-fejlesztés mindennapjaiba. Pontosan tudta, hogy a filmesként megszerzett tapasztalatai nem feltétlenül számítanak sokat ebben az iparban: "Úgy vágtam bele, hogy szeretnék megtanulni egy új médiumot, mert úgy vélem, ez hasznos lesz nekem, mint történetmesélőnek."

A rendező úgy véli, a játékon még legalább két és fél, három évet kell dolgozniuk, s ő is meglepődött azon, mennyire hosszú ideig készül egy videojáték. A legfőbb gondot számára az okozza, hogy a filmekkel ellentétben nem egy forgatókönyv van, hanem a játékos döntései alapján sokféleképpen alakulhatnak a dolgok.

6.
6.
Hubert Cumberdale
Remélem nem ilyen 200 logikai feladatra jut 3 szörny stílusú lesz, mint a leg több horror játék, mert azt utálom. Sokat agyaltam azon, hogy mi a fasz köze lehet a mini logikai feladványoknak a horror műfajához, de sose jöttem rá. Jöhetnének infók a játékról.
5.
5.
The Lone Drow
#2: Mindezt úgy, hogy Lovecraft adja az ihletést. Csak tudjuk kivárni.
4.
4.
roli33
Biztos minőségi alkotás lesz, ha ilyen sokáig készül. Lassan de biztosan :) Én nem nagyon szeretem a horrort, de a Dead Space tetszik és ez is érdekel. Guillermo del Toro végülis valamilyen szinten művész :D
3.
3.
M.invisible
De akkor ez milyen platformra készül, ha még ennyi ideig ülnek rajta? Kétlem, hogy egy PS3-XBOX 360 párost vennének célba 2,5-3 év múlva...
2.
2.
Mortis
Egy zseni horrort készít, ráadásul játékot. Van valami negatívum?
1.
1.
giga321
Nagyon érdekel ez a játék csak még baromi messze van. És azon az egy kis pár másodperces traileren kívül nem sok látnivaló van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...