Nextgen Hitman az új Square Enix stúdiónál?

  • Írta: InGen
  • 2011. november 22.
  • Hír
Link másolása
Pörög a Square Enix, és hála az égnek, valami összefüggést vélünk felfedezni a jó minőségű játékok és az előbb említett pörgés között. Ennek örömére a cég Montrealban indít új stúdiót, a már létező fejlesztőcsapata mellett, így már két egész brigádjuk is lesz Kanadában.

A Square Enix Europe elnöke, Phil Rogers közölte ma egy sajtótájékoztatón, hogy a cég új stúdiót nyit Montrealban, a már létező fejlesztőcsapata mellett - ezzel beigazolódtak a március óta terjedő pletykák, miszerint a Square Enix új brigádot állít fel Kanadában.


A csapat felépítéséhez 100 új munkahelyet hoznak létre, s amint megvan a megfelelő számú ember, elkezdenek dolgozni az első projektjükön, ami valamilyen módon a Hitmanhez kapcsolódik - egyes források szerint a nextgen Hitman készül majd a srácoknál, amihez három IO Interactive munkatársat is átköltöztetnek a stúdióhoz.

3.
3.
sowsminimal
Hmm...ez a nextgen Hitman-es dolog sántít, nem?
Bár nekem felkeltené az érdeklődésem, ha az új Luminous motorral készülne egy újabb Hitman, de nem hiszem, hogy a SE az Absolution után ilyen "hamar" betervezne egy új részt, mivel még azt sem tudják, hogy milyen fogadtatásra számíthatnak az ötödik felvonással.
2.
2.
Motörhead
Hát ja!Escape from Europa lesz az első cím,"EGYES FORRÁSOK SZERINT".Röhej.!!
1.
1.
soda
A feltételezés azt hiszem, hogy igaz :)
http://www.youtube.com/watch?v=NWf3dPKYf1E
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...