Tévékbe integrálná a Kinectet a Microsoft?

  • Írta: InGen
  • 2011. november 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az utóbbi idők egyik legmeredekebb pletykáját osztjuk most meg veletek. A Microsoft állítólag az Xbox 360 nélkül is szeretné benyomni a Kinectet minden létező nappaliba, így már tárgyal a nagyobb tévégyártókkal arról, hogy integrálják termékeikbe a mozgásérzékelős kütyüt.

A Microsoft célja, hogy a Kinect bekerüljön a következő generációs tévékészülékekbe, jelenti a The Daily. Persze mindez egyelőre csak erős pletykaként terjeng, a lap tudni véli, hogy a Microsoft már tárgyal a Sonyval (!) és a Vizióval arról, hogy az új tévéikbe integrálják a Kinectet, így az gyakorlatilag meghódíthatja a nappalikat az Xbox 360 nélkül is.



Úgy tűnik, a Microsoft célja, hogy a következő generációs tévéket kézmozdulatokkal lehessen vezérelni, maga a tévé pedig hálózaton kapcsolódjon a PC-khez, melyeken természetesen Windows 8 fut. Mindezzel állítólag a Microsoft a Google TV-nek, valamint az egyelőre szintén csak pletykaszinten létező Apple TV-nek kíván konkurenciát állítani.

23.
23.
Samu
:) Jaj,ha ezt legalizálják,utánna lesz itt olyan valóvilág-műsor,hogy csak lesel,hogy a saját segged virít a tévében az egész országban,mert hagytad bekamerázni a nappalidat!Ez valami konspiráció! :D :D :D
22.
22.
#19: muhahaha :D hatalmas szövegek vannak itt! :D lesz 3 tévéd :D:D
21.
21.
Kumite
#20: Bocsi, #4 -nek akartam ;)
20.
20.
Kumite
#3: Bízd a hackerre

http://www.youtube.com/watch?v=n-UMwWCXMTw
19.
19.
Griewer
#18: Sok értelme lenne. Veszel egy x-et, egy ps-et meg egy wii-t és van mellé három tv-d, amikor egy is elég lenne.
meg hát nekem 3 év múlva (új ps és x idején) is megfelelne még az, amim most van.

Azért, hogy 50k-val többe kerüljön, ne adják TV-vel.
18.
18.
Mortis
Mikor mennek ki a divatból a televíziók? A konzolok mikor lesznek kaphatóak képmegjelenítővel? Akkor rohanok az üzletbe. :)
15.
15.
altF4
#14: :D:D:D:D:D ezen behaltam :D
14.
14.
Motörhead
#11: Na,akkor már fingani se lehet majd?!
13.
13.
mamgu
Szerintem ez az első értelmes ötlet ehhez a kütyühöz én még nem cseréltem le tv-t az eredeti távirányítójával mindegyiken betojik valami ráadásul még egy ergonomikus gombkiosztású és fogásút sem láttam soha, ha egyedül csatorna szörfre jó amit egy "kézlegyintéssel" elintézhetek már megéri de valami butított verzió kéne mert az eredetivel túl drága lesz.
12.
12.
samatagrav09
ja TV fél millióért csak azért hogy tapival irányítsam
11.
11.
Avander
Ne feledjük, a Kinect nem csak a mozgást érzékeli, hanem a hangot is.
10.
10.
metaxer
#7: + még jusson eszedbe az a jelenet mikor az amerikai kövér csávó ül a kanapén dugig kajával, csokival csipszel kólával hamburgerrel stb. és nem éri el a távirányítót és kövérségében arra lusta h 2 métert megmozduljon érte. na ezért is kell nekik a mozgásérzékelős tv. bár ez kicsit ellent mondd annak h így akarják mozgásra bírni őket. :D
9.
9.
metaxer
#7: mert az amerikaiak dagadt kockák és kell nekik a mozgás.. nehogy azt hidd h ezt neked mint európai embernek csinálják. :DD
7.
7.
altF4
Ez mekkora baromság...Komolyan nincs jobb ötletük mint a mozgásérzékelős TV?Most az miért jó nekem ha mozgásérzékelős a TV-m?
6.
6.
Griewer
Nekem nincs kedvem 20000 ft-al többet költeni egy TV-re, mert van benne egy eszköz ami rohadtul nem kell ahhoz, hogy megtudjak nézni egy filmet. Nem akarok Windows 8-9-10 vagy akárhányas oprendszerű televíziót, ahogy nem akarok google keresőt sem a TV-be.

A televízió nekem arra kell, hogy bekapcsoljam TÁVIRÁNYÍTÓVAL, megnyomjam rajta az AV nevezetű gombot (vagy AV2-őt) és kicseréljem a kezemben levő TÁVIRÁNYÍTÓT egy kontrollerre.
Majd ha winfost akarok bámulni, meg keresgélni akkor odadöcögök a kicsiny SZÁMÍTÓGÉPEMHEZ, és bekapcsolom - és azon EGÉR és KLAVIATÚRA segítségével boldogulok.
5.
5.
Trapyd
Ilyen célra még akár használható is az eszköz ha már játékra alkalmatlan.
4.
4.
treck
Nemsokára tényleg: „1 leszel vagy 0. Vagy élő, vagy hulla!” (Mi volt a film címe?) A nagy tesó lassan MONDENT lát és TUD! :D
3.
3.
Khaszás
Érdekes.. :D de olyan szempontból marhaság h pl ülsz otthon nézel 1 mecset és a szurkolás közbe ahogy hadonászol elkapcsolod a tv-t v vmi menü bejön ami eltakarja a képet.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...