Újabb javítás érkezik a Skyrimhez

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
November utolsó napján újabb frissítésnek - szám szerint az 1.02-esnek - örülhetnek a szerepjáték rajongói. PC-re és konzolokra egyaránt várható, ráadásul az ígéreteknek megfelelően mindhárom platformra egyszerre érkezik. A legfontosabb javítás, hogy hosszú játék után már nem fog összeomlani a Skyrim.

Alapesetben nem szoktunk beszámolni a legfrissebb patchekről, ám ha egy olyan kaliberű címről van szó, mint a Skyrim, minden rajongó megérdemli, hogy tökéletes játékélményt kapjon vissza. Több kényes hiba is orvoslásra kerül a Bethesda jóvoltából, lássuk a legfontosabbakat:

  • Jobb teljesítmény hosszú távú játék után is (PlayStation 3)
  • Telepített játék után előforduló textúrahibák javítása (Xbox 360)
  • Indítás utáni összeomlás javítása (PC)
  • A sárkány-holttesteket most már rendesen meg tudjuk tisztítani
  • Javítva az a bug, amikor a sárkányok nem akarják a játékost megtámadni
  • Az NPC-k alvásanimációjának javítása
  • Halott NPC-k körüli problémák kigyomlálása
  • Skeleton Key most már rendesen működik
  • Bűvölt fegyverek és páncélok átnevezésénél tapasztalt hibák javítása
  • Javítva az a hiba, amikor a sárkány halála után nem járt lélek
  • ESC gombbal immáron rendesen ki lehet lépni a menübe (PC)
  • Egér-érzékenységgel kapcsolatos hiányosságok orvoslása (PC)
  • Általános javítások a gombokkal és irányítással kapcsolatban


A Bethesda várja a játékosok visszajelzéseit fórumokon az 1.02-es patch után is, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák továbbra is. A javítás november 30-án érkezik. Köszönjük, menjapipaba!

29.
29.
kirschakos
Eddig nem csinált ilyet, de néhány perce lefagyott a játék :S Mikor jön a javítás végre? Addig nem merem elindítani újra :S Utálom az ilyet. Egy-egy percre eddig is volt, hogy megdermedt, de aztán ment tovább gond nélkül.
28.
28.
Vopesz
#27: Ja, igen ezek a szemkontaktusok meg hullára nézések tényleg nincsenek meg, de....naaaaa, jó ez így, hacsak ennyi probléma lenne más játékokkal is... :)
27.
27.
Extol
#24: Ha oldalvást futok akkor nekem is elnéz abba az irányba ahová a kamera mutat, de ha teszemazt odalépsz egy hulla elé arra nem néz le rá, és akivel csevegsz azzal sincs szemkontaktus.
A sunyulással nálam nincs baj Lydia-val szoktam járni ölni és ő csak akkor támad, hogyha az ellen már észre vett minket és ránk mozdul.
26.
26.
bali182
#23: Hello! Ha nagyon nem megy írj privát üzenetet, szívesen segítek :)

Amúgy a játék tényleg nagyon jó lett, de kár a hibákért, sokszor a továbbhaladás érdekében kénytelen voltam használni a konzolt :)
25.
25.
Vopesz
#23: Spoilerezés van ezerrel, és meg se néztem őket, de itt van a gyógymód:
http://www.youtube.com/results?search_query=skyrim+vampire+cure&oq=skyrim+vampire&aq=9&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=388l6736l0l11071l14l12l0l5l5l0l178l944l1.6l7l0
24.
24.
Vopesz
#20: Fura, nekem boxon forgatja a fejét, ha menet közben nézelődök külső nézetben. Számomra a legidegesítőbb a buta npc társ. Tolvaj sunyulós karakterrel játszom, próbálok osonni, erre az idióta társam állandóan kardot ránt és lerohanja az ellent akkor is, ha le vagyok guggolva. Nem egyszer torkollott mészárlásba fél órányi sunyulásom, már visszatölteni se volt kedvem ötödjére. Viszont elküldeni meg nem akarom, mert azért jól jön, már sokszor mentette meg a seggem.
23.
23.
Genezis
Hali Ha vki tud segíteni akk lécci sürgősen mert vmi vámpír vérem van és ezért nappal az életem a fele és nincs staminám... undorító.. meg egyéb "vámpír" nyalánkságok.. vagy hol és hogy kérhetek segítséget? el lehet ezt mulasztani? az aktív effekteknél van... ocsmány :D
22.
22.
hedzsooo
Amugy valami hihetelen jo lett a Skyrim, a MODok szama es minosege is mar most elkepeszto PC-verziora, mindossze 2 het utan, a hivatalos fejlesztoi kit nelkul is!!! :D :-) Mindenkinek tovabbi jo Skyrim-ezest es pl. fahejjas kurtoskalacsot meg forraltbort hozza!!! XD En igy tolom jelnleg, a mai nap. :D
21.
21.
hedzsooo
Nekem zsir volt, de az elozo patch-el aztan a MOD-okkal nem akart mukodni a jatek egyaltalan, folyamatosan kifagyott!!! :P

Meg szerencse, hogy megvolt kulon lementve az erdeti exe, ugy mar mukodott rendesen ujbol.

Viszont ha megint leszedem az uj frissitest es aztan annak az uj exe-fajljat is felul kell irnom az elso exe-vel, hogy a MODokkal menjen a jatek rendesen utana is, akkor mennyire lesznek ervenyben a javiotasok nalam majd??? :/
20.
20.
Extol
Mi baj volt az NPC-k alvásanimációjával? Én semmi rendkívülit nem tapasztaltam. 110 óra játékidő után semmi komoly gondom nincs, de vannak valóban apróságok pl aki külső nézetbe játszik annak eléggé feltűnő, hogy a karakter csak előre néz és sehová máshová mintha vak lenne. Ezt kellene először javítani mert engem irritál, Oblivion-ban ilyen gond nem volt. Beszélnek hozzám én meg a falat nézem.
19.
19.
myloe
tiszta bug ez a játék nekem, felraktam az updatet, meg minden, de mindenhol csak bugba botlok, amik játszhatatlanná teszik az amúgy nagyon jó játékot...
18.
18.
LtK
#17: Na, tényleg el kéne egy szerkesztés gomb.2 sárkánnyal történt meg,hogy nem kaptam meg a lelkét.
17.
17.
LtK
Én kb egyik hibával se találkoztam
15.
15.
nero66
#3: Ők nincsenek 3,000,000,000-an, hogy az egész játékot át tudják fésülni pár nap alatt... :DD

Én sajnos még nem tudtam ki próbálni, mert a mostani gépemen nem megy el, de karácsonyra kapok új vasat és azon végre max grafon élvezhetem :D
14.
14.
kirschakos
nem is tudtam, hogy voltak fagyogatások PC-n egy idő után. Éppen most installálom a játékot szóval remélem nálam nem lesznek gondok! Mindenesetre ha kijön ez a javítás akkor feldobom rá.
12.
12.
Eltiron
"Halott NPC-k körüli problémák kigyomlálása"
Na, ennek ideje. Legalábbis remélem, ez azt jelenti, hogy tömegmészárlás után egyes hullák nem tűnnek el nyomtalanul, mielőtt lemarkecolhatnám őket :)
11.
11.
g.man580
Én még a Ló problémát is felsoroltam volna. Akármit csinálok nekem valahogy mindig meghal a lovam. Az ellenség alapból a lóra megy és nem engem támad. Ha a lovamat kilométerekkel arrébb parkolom le akkor is odaszalad ha el kezdek harcolni és mindig megdöglik. Nagyon idegesítő volt mikor fél órán belül 3 lovat vettem utána meg meguntam és most fast travel meg gyalog galopp megy! És ne mondjátok hogy lopjak lovat mert az meg mindig elkezd visszafele sétálni oda ahonnan loptam. Szóval ez se megoldás!
10.
10.
Dcrysis02
Ha már csak 6GB-ot foglal a játék a merevlemezen, azt is megoldhatnák hogy a játék rendesen tömörítse a mentéseimet. Ma fejeztem be a játékot és összesen 8 gigát nyom a mappa. :D

A Witcher-nek is ilyen gondjai voltak amíg nem pöccsölték.
9.
9.
watto
Számomra az egyetlen bug az egyik küldetés beragadása volt. Miután leadtam, nem törlődött ki a küldetéslistából és elég bosszantó tud lenni.
8.
8.
jszili32
Ez a skyrim már sokkal jobban néz ki mint az oblivion.
Szivesen kibrobálnám.
7.
7.
no ennek én is örvendezek, mert egyre több problémám van nekem is a fagyogatással
6.
6.
thernielle
#5: Google a barátod.
A képen egyébként egy idézett íj van, a megfelelő skillen a megfelelő perkeket kipörgetve te is idézhetsz ilyet. Vagy kardot. Vagy maláj prostit :)
A játék tele van jófajta, egyedi tárgyakkal, csak beírod a gugliba mondjuk, hoyg skyrim best items, és kapsz annyit, hogy órákig csorgathatod a nyáladat. hehhe.
5.
5.
Hubert Cumberdale
Az milyen íj a képen?? Amúgy van ilyen leírás, hogy hol lehet spéci fegyvereket szerezni, vagy mik kellenek az elkészítésükhöz? Mert nekem csak ilyen gyűrűket enged tuningolni, meg a ruháimat :(
2.
2.
Dresa
#1: mire kipörgeted a mellékküldetéseket, talán ezt is kijavitják, és be tudod fejezni a játékot :PP
Nállam is előfordul 1-2 bug, kifagyás de eddig még nem tul jelentős, valahogy minidg megoldottam!
Mindenesetre örülök a patchnek!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...