Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

  • Írta: InGen
  • 2011. november 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.

A híresztelések szerint a Dragon Age következő része multiplayeres komponenssel bővülhet, melyben helyet kap egy arénarendszer, PvE és PvP is. Állítólag mindezt a DICE-féle Frostbite 2 motorral tervezi megvalósítani a BioWare, ám az is lehet, hogy a többjátékos Dragon Age egy teljesen különálló rész lesz a sorozat történetében.

Ezen kívül úgy tűnik, hogy az Electronic Arts teljes erejével azon van, hogy bővítse a Dead Space franchise-t. Állítólag már készül egy FPS a témában, illetve tervben van egy űrhajós játék is. A legérdekesebb azonban egy akciójáték, mely nagyjából az Uncharted űrbéli megfelelője lenne. Mindezeken túl persze készül a Dead Space 3 is, ami a korábbi tippeknek megfelelően úgy néz ki, hogy a jeges Tau Volantis bolygón fog játszódni, és valószínűleg ebben lesz utoljára Isaac a főszereplő.

17.
17.
Én nem látok fantáziát egy dead space fps-be, mert azok az eszközök amiket Isaac használt elég hülyén néznének ki belső nézetben, úgyhogy akkor lőfegyverek lennének túlnyomórészt, tehát valami kommandós osztag tagja leszel....nemár :D Viszont mindneképp nagyon várom a Dead Space 3-at!!!!!!! jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! :D
15.
15.
leviske
#12: Jobban belegondolva igazad van. Viszont amíg a helyszínek számán vergődnek, addig akkor se lehet ezeket az effekteket előnyben részesíteni.

Bár persze kérdés, hogy mennyi időt kapnak az új részre, miután megpedzették, hogy megint reboot lesz.
14.
14.
Archondelta
#12: Igen, ez igaz. Csak éppen ha emlékszel a Neverwinter Nights-ra, ott sajnos a BioWare feláldozta az igényes singleplayert a multis lehetőségek oltárán. Ehhez hozzájön, hogy Laidlaw bá azt sem tudja, hogy mit akar a Dragon Age branddel, plusz kétlem, hogy az EA időt fog adni, hogy talpra álljon a széria. Tudom, szkeptikus vagyok, de a második rész után egyszerűen elment a kedvem az egésztől.
13.
13.
danez11
épp most tolom a ds2-t, és egy ilyen jegeshavashideg résznek nagyon fogok örülni :D
12.
12.
Veldspar
#9: "Hiszen egy RPG játékban nincs valós igény a rombolható természetre"

Egész máshogy nézne ki mondjuk varázslóval játszni, ha egy mellélőtt tűzlabda után maradna egy kráter vagy rá lehetne gyűjtani az erdőt/házat a rosszfiúkra. Sokkal többet hozzáad az élményhez, ha a környezet reagál a játékos cselekedeteire.

#4: A multi jelenthet co-op játékmódot is, lehet ebből valami Diablo-szerűség is; a Baldur's Gate és Icewind Dale játékokban is ilyen volt a multi.
11.
11.
Ezio Auditore
Jeeeeeeeeeee.már nagyon várom :D
10.
10.
Elyas
#4: igen szerintem is magasan verte az Origins a 2 őt. Nagyon tettszett az 1. rész összes eredettörténetet kivittem + 3 végigjátszás 3 hőssel 3 befejezéssel
9.
9.
leviske
"Állítólag mindezt a DICE-féle Frostbite 2 motorral tervezi megvalósítani a BioWare"

Volna értelme átállni? Hiszen egy RPG játékban nincs valós igény a rombolható természetre és nem mellesleg pont a redesign miatt kaptunk összesen talán 5 helyszínt a második részben. Inkább maradjanak az Eclipsnél és a történet minőségére / helyszínek változatosságára koncentráljanak.
8.
8.
LtK
Dead Space 3 mindenképpen =D FPS-be is szívesen megnézném =D
6.
6.
daenath
Dead Space FPS, miota varok erre, de jo is volna :)
5.
5.
giga321
Utoljára Issac. Remélem méltó lesz a befejezés vele. Persze nem kizárt hogy lesz 4. rész csak akkor zárják le szépen Issac végét.
4.
4.
Archondelta
Nem értem, hogy az EA miért fekszik rá ennyire a multiplayer-re, vagyis éppenséggel értem, csak nincs egyszerűen létalapja egy ilyen módnak a DA világában. Persze Thedas-ban a kegyetlenség mindennapos, de egy hentpartyt például nem tudnék elképzelni. A Dragon Age a történetről, a taktikázásról, a dialógusokról és a felfedezés öröméről szól. Legalábbis az Origins-re ez volt jellemző. A Frostbyte 2 használata pedig érdekes lépés. Egyrészt örülnék neki, mert a második rész elcseszett Lyciuma után csak jobb jöhet, ugyanakkor kicsit szabványszerű, hogy már a harmadik EA játék használná ezt a BF 3 megjelenése óta.
2.
2.
Stranger666
Issac, we're are all gonna burn what we did to you... várós
1.
1.
Bré
Dragon Age PvP érdekes ha valóban igaz várom a további híreket:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...