Bleszinski: saját sikerünk rabszolgái vagyunk

  • Írta: InGen
  • 2011. december 13.
  • Hír
Link másolása
Cliff Bleszinski, az Epic játéktervező nagyfőnöke a VGA 2011-en tartott sajtótájékoztatót, ahol rengeteg érdekes dologról beszélt. Például arról is, hogy mi lesz a Gears of War sorsa a jövőben, és hogy valaha visszatérnek-e a gyökerekhez egy Unreal-játék fejlesztésével.

"Egyelőre nem tudom, mit hoz a jövő. Az biztos, hogy szeretnénk még több élményt elhozni a játékosoknak a Gears of War-univerzumon belül. De abban is biztos akarok lenni, hogy eléggé felkavarjuk a dolgokat, annyira, hogy még mindig Gearsnek tűnjön, de friss és új legyen" - mondta CliffyB.

Ez tehát valószínűleg azt jelenti, hogy a Gears of War-sorozat vége még közel sem jött el, s valószínűleg az Epic nem fogja másra hagyni a fejlesztést. De mi a helyzet a platformokkal? Miért nem jön PS3-ra? Erre is megkapjuk a választ: "A PS3 technikailag képes lenne futtatni, de a Microsofttal egy nagyon jó szerződést kötöttünk, szóval az Xbox lesz a Gears otthona az előrelátható jövőben."

 
Amikor arról kérdezték, visszatérnek-e valaha az Unrealhez, Bleszinski azt mondta, nagyon szeretnének, de ahhoz hirtelen meg kellene duplázni az Epic fejlesztőcsapatát. Ötleteik pedig lennének: "Úgy gondolom, fantasztikus lenne rebootolni az eredeti Unrealt, beoltva egy kis Fallout- és Skyrim-hangulattal, több felfedezéssel, mint akcióval, és persze szerepjátékos elemekkel."

Azonban ahogy Bleszinski is fogalmazott: "A cég a saját sikereinek rabszolgájává vált az olyan játékokkal, mint a Gears és az Infinity Blade" - szerencsére azonban a Fortnite most lehetőséget ad kicsit elrugaszkodni ezektől.

9.
9.
amd33
#7: Meg Alan Wake bácsit se feledjük el!:)
8.
8.
daenath
#6: En a legelso resz rebootra gondoltam nem az UT-ra, elvegre az Unreal FPS singli volt az elso nem az UT multi-moka :), anno en is nyomtam a multi reszeket de hamar rauntam, jobban tetszet a single reszek, ezert remenykedem hogy nem valami, Fallout, Borderlands, Rage stilust akkarnak csinalni belole.
7.
7.
nagyhasÚúúú
#3: Meg a Forza. Meg a Fable.
6.
6.
shooter1234
#5: 0Hát igen, mondjuk az alap UT -t én sem tudnám elképzelni jobb grafikával, amihez rpg elemeket hozzáadnak. Egyrészt a sok mod sokat dob rajta, másrészt a többi ut rész meg fel sem ér hozzá, én még anno multiba ezen nevelkedtem, de sztem sokan vannak hasonló véleményen. Az rpg elemek meg max a sima Unreal -ba lennének jók, az volt ilyen singleplayer fps még abban az időben, ha jól emlékszem.
5.
5.
daenath
Egy Unreal folytatasnak tudnek orulni, de johet az elso resz rebootja is, de ne mar Rpg elemekel, ma mar minden shootert ezel pakolnak tele, nah mindegy majd a Doom 4 egy verbeli shooter lesz :D
4.
4.
Motig
most komolyan: csináljanak egy NORMÁLIS UT-t!
mert ami UT3 néven kilet adva az valami botrányosan szar! esetleg ha az Unreal Championship 2 őt kiadnák pcre meg x360ra akkor ok vagy azt az írány vonalat vigyék. de ne ezt a ut3mast!
3.
3.
Slik
ha a gears nem maradna exclusive, akkor boxnak nem maradna más mint a halo...
2.
2.
Donpedro
Ha már Unreal-univerzum, egy Quake Live-hoz hasonló Unreal Live jó cucc lenne :)
1.
1.
Split
Egy ilyen nevű stúdió szerintem teljes magabiztossággal ugorhatna bele bármilyen új címbe. Nem csak ilyen casual Fortnite cuccra gondolok, hanem egy Gears, vagy Unreal méretű monumentális brandre. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...