Elindult az F1 Online bétája, itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A Codemasters nem hagyja veszni a Formula 1-es jogokat, ha már olyan sok zöldhasút kifizetett érte. Az évente érkező nagytestvér mellett készít egy böngészőből futtatható online játékot is F1 Online néven, teljesen ingyenesen. A dolog ígéretesnek néz ki, már el is indult a zárt béta.

Az F1 Online kliensprogram nélkül indítható bármilyen webböngészőből és masszív online örömökhöz juttatja a sportág szerelmeseit. Voltaképpen ugyanazt az élményt kapjuk, mint a konzolos F1 2011 esetében, persze egy kicsit lecsupaszítva és puritánabb látvány mellett - felülnézetből. Emellett elkészíthetjük saját csapatunkat, s egyedileg szabhatjuk testre versenyautónk kinézetét. Kétségünk sincs afelől, hogy a játék sikeres lesz. Az idei szezon összes pilótáját és csapatát felvonultatja az F1 Online, a bétatesztre bárki jelentkezhet. A végleges verzió jövőre jelenik meg, addig egy előzetessel tudunk szolgálni:

4.
4.
Giggsy
Minden kötekedési szándék nélkül: az online játékban saját csapatot is lehet csinálni, míg a rendesben még annyira sem képesek, hogy a rajtszámok évente aktualizálódjanak, valamint az overálon és az autón a nevek stimmeljenek? Hát... gratulálok.
3.
3.
Pionis
Na eszt ki kel próbálni.
1.
1.
SSJ Gábriel
Még jó hogy én írtam meg először a blogomba XD Csak a trailerért lusta voltam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...