F1 Online PC

Böngészőből futtatható free-to-play F1-es játék a Codemasters gondozásában.
1365062408

Bezár az F1 Online: The Game

Nincs vége a gyászhírek sorának: a Codemasters bejelentette, hogy május 7-től bezár az ingyenesen játszható F1 Online: The Game. A cím nem vonzott annyi játékost, mint amennyit a kiadó szeretett volna.
1340025598

F1 Online - hamarosan indul a nyílt bétateszt

Közel egy év telt el az F1 Online: The Game bejelentése óta, a munkálatok pedig hamarosan révbe érnek. A Codemasters bejelentette, hogy a játék zárt bétatesztje holnap véget ér, utána elkezdenek hangolni a publikus bétára - információ- és látnivalóáradat várható a következő hetekben!
1331823600

A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.
1324364416

Elindult az F1 Online bétája, itt az első trailer

A Codemasters nem hagyja veszni a Formula 1-es jogokat, ha már olyan sok zöldhasút kifizetett érte. Az évente érkező nagytestvér mellett készít egy böngészőből futtatható online játékot is F1 Online néven, teljesen ingyenesen. A dolog ígéretesnek néz ki, már el is indult a zárt béta.