Nem jelenik meg idén az XCOM lövölde

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 13.
  • Csúszás
Link másolása
Nem véletlen, hogy a 2K Games viszonylag "hamar" bedobta az XCOM stratégiát, amit a Firaxis fejleszt majd: mint kiderült, a kiadó idén egyáltalán nem számol a korábban bejelentett, és a BioShock 2 fejlesztői által hegesztett FPS-sel. Hogy ennek mi az oka, azt csak sejteni lehet.

Annak idején, mikor a 2K bejelentette, hogy a 2K Marin stúdió új játékot fejleszt az XCOM márkára építve, a legtöbb rajongót csalódással töltötte el a tény, hogy az anyag FPS lesz, jobbára tehát semmiben sem fog hasonlítani a klasszikus stratégiai játékokhoz. Ehhez képest a Game Informer legutóbbi bemutatója kellemes meglepetés volt: a 2K leleplezett egy másik XCOM-játékot is, ami már emlékeztet az elődökre, ráadásul a minőséget a Civilization-veterán Firaxis, mint fejlesztő garantálja majd.

Mint utóbb kiderült, ebben (mármint a bejelentésben) az is közrejátszott, hogy az XCOM lövölde munkálatai nem éppen úgy haladnak, ahogy azt a kiadó remélte: azt ugyan november óta tudjuk, hogy a játék csak valamikor idén április után jelenhet meg, most már viszont arra is fény derült, hogy ez az "április után" konkrétan 2013-at takar. Az nem világos, hogy mi állhat a csúszás hátterében, de sejteni azért sejtjük: egy ekkora mértékű késés csak drasztikus átalakításokat jelenthet!

Az XCOM: Enemy Unknown egyébként idén jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

2.
2.
giga321
úristen még több mint 1 év omg mit csinálnak ezek ott malmoznak?
1.
1.
Scoo
Sokáig hidegen hagyott az xcom fps. Az utolsó gameplay viszont tetszett, így bánom a dolgot. Jó kis ufos brothers in armsnak tűnt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...