Úton az Old Republic első nagyobb frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 13.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő hét kedden válik letölthetővé a Star Wars: The Old Republic első nagyobb frissítése, ami a Rise of the Rakghouls alcímet kapta. A BioWare a jövőben folyamatos frissítésre készül, a következő termetesebb csomagra márciusban számíthatunk, ha hihetünk az ígéreteknek.

Az 1.1-es verziószámot viselő frissítés természetesen ingyenes lesz, és a Rise of the Rakghouls alcímet viseli: az ígéretek szerint tartalmi frissítések, játékmeneti bővítések, valamint javítások és egyensúlyozó változtatások egyaránt található a január 17-én, kedden megjelenő csomagban.

A tartalmi bővítések között egyfelől új Flashpoint szerepel, a kizárólag ötvenes szintű karaktereknek szánt Kaon Under Siege csapatalapú harcra fókuszáló küldetést foglal magába, és a Kaonon, a Tion Hegemónia egy semleges bolygóján játszódik: itt egy négyfős köztársasági vagy birodalmi csapatra vár kihívás, aminek feladata, hogy megállítsa a Rakghoul-inváziót, és biztosítsa a Tion Hegemónia szövetségét a saját frakciója felé.

Másrészt kapunk új Operation küldetést is: az Operation Karagga's Palace-t 8-16 fős csapatokra szabták, akiknek Karaggával és a hutt kartellel kell felvenniük a kesztyűt, miután a huttok a felhagytak a semlegességükkel, s mind a Birodalommal, mind pedig a Köztársasággal összerúgták a port - a természetesen az ügy igazi veszélye, hogy újabb oldal száll majd be a galaxis irányításáért folyó küzdelembe. A küldetés Normal, Heroic és Nightmare nehézségi szinteken is elérhető lesz.

A BioWare az év folyamán folyamatos frissítésre készül, a következő nagyobb adalékra márciusban számíthatunk.

21.
21.
Trapyd
#18: Eme pongyola kommentedre én is emléxem és megint jót nevettem. Nem azért amit mondtál, hanem ahogyan azt tetted. Nem vagy te hülye gyerek, de persze úgy csinálod ahogy tetszik. Mindenesetre már nyomot hagytál az emberekben. :)
20.
20.
HerodPK
#3: Nem baszkurrallak...ezt csak te hozod ki belolem...sjanos... 1so végigjátszás után milyen varázs veszik el holo0tt minden karinak mas a story ..? tehat azt sem mondhatod hogy ezt lattam ismerem...és ha végigtoltad? hogy hogy nincs adv. classod.... amúgy sem érdekelssz...csak sajat magad hazudtolod meg....1x ezt irsz 1x azt de 2 dolog úti 1 mást....végigjatszas<----> adv class?? sniper vagy operativ:)
amito SW van te azota...ez szar az idegesit etc etc...de csak megvetted...aztan meg ugyan ugy fikaztad tovabb:)
19.
19.
Gariss
#18: Ezt a személyi jog megsértését felejtsd már el, regisztráltál ide, semmi sem tiltja, hogy megnézzék az általad megadott információkat és kiposztolt hozzászólásokat.
18.
18.
Lordnekroseth
Még jó hogy nem 2000 vől idézel tőlem.....vagy keresel rám neten....kérlek tedd azt, mert az már személyi jog sértés...rajta....alig várom.
Elképesztő milyen meszire elmegy egy két ember, hogy baszkuráljon mást....Troll off!
17.
17.
Gubi
#16: "Bagoly mondja verébnek..."
Egy idézet tőled:
"De a játék egy irtó nagy fos "szerintem", oldalakon át bírnám sorolni a hibáitt és az idegesítő szarokat, de legyen elég annyi, hogy a bugyuta mozgások és a bugyuta kinézet, meg az, hogy valójában semmi egetrengető újítás nincs benne ami elidegenített tőle.
Úgyhogy kívánom a hülye elvakult fanoknak dugják fel a seggükbe és játszanak csak vele nyugodtan."

Ezt te írtad, ócsároltad a játékot és azokat is akiknek tetszik a játék úgyhogy kettőtök közül nem tudom ki érdemelné meg jobban a moderálást és kitiltást.

#13: Mint azt HerodPK is írta és többen leírták a hivatalos fórumon, több különböző csapat dolgozik a játékon. Két különböző csapat csinálja az új tartalmakat és a hibajavításokat szóval nem kell aggódni, lesz új is és a régit is javítják folyamatosan :)
16.
16.
Lordnekroseth
Herod? Miről beszélsz? Hol látod te hogy ócsároltam a játékot? A másik, miért nézed be az embert gyökérnek? Magadból indulsz ki? Ne baszkurálj már másokat ok nélkül, mert azért bann jár.
15.
15.
Hab
Szerintem nagyon szép ütemben dolgoznak, és bár valóban vannak idegesítő dolgok ezek szép lassan el fognak tünni. Engem azért fogott meg a játék mert ez áll legközelebb az RPG-hez az eddigi MMO-k közül.
Azért ha megfigyelitek nekro is egyre kevésbé fikázza a játékot, 1-2 év és Ő lesz a legelvakultabb fanboy :D
14.
14.
HerodPK
látom senki se fogja fel hogy nem 3 ember dolgozik a játékon.. és senki el ne varja mar hogy aki például a storyt írja vagy a karaktereket tervezi vagy esetleg szinkronizál... leüljön a programozok köze es bugfixeket csináljon:) az 1 másik csapat dolga...mindenki végzi a sajátját..csak idő kell meg 1 kis bizalom amit szerintem busásan meghálálja a biower ahogy a jövőkepét latom.
13.
13.
Gariss
#12: Szerintem most nem a következő contenten kéne dolgozniuk, hanem a jelenleg elérhető tartalmak bugmentesítésén, és az alapfunkciók (UI, chat, stb.) bővítésén. Részletesebben majd a teszthez írom le a véleményemet.
12.
12.
Eberinu
#11: Vagy csak te vagy túl gyök kettő hozzá :P Érdekes, mindenki más elboldogul vele :3 Én már alig várom, most lettem meg a sorcival 50, uh. jöjjön csak a frissités! BTW semmilyen más mmot futtató cég nem hozott még ki ilyen sebességgel új contenteket...so le a kalappal a bioware tényleg nem tojik bele és csak várja a pénzt.
11.
11.
HICKS
Még egy ilyen hülye játékot mint ez nem láttam napjában töbször kéri a belépési kódot a biztonsági kódot nem fogadja el reseteld csinálj ujat.
Mi a fenének kellett ennyire túl bonyolítani az egészet?
Részemről felejtős az egész játék.
10.
10.
Gubi
#9: Igen, nem véletlenül lett kiírva hogy melyik csevegőszobára tömörülnek a magyarok... Másrészről a bosskilleknél van néhány guild, azok egy része ha jól emlékszem pont hogy Ahto Cityn található.

Én maradtam Hidden Beksnél mert nem akartam megint PvP realmen kezdeni.

#7: A Test Server (PTS = Public Test Server) az más. Az azoknak van fenntartva akik megvették a játékot, az előfizetésük aktív és tesztelni szeretnék az új még ki nem adott patcheket. De remélhetőleg lesz majd valamiféle trial lehetőség, csak előbb még helyre kell hozniuk egy-két dolgot előtte :P

Amúgy remélem majd a későbbiekben az oldalt is kicsit felturbózzák ha már a játék rendben lesz.
9.
9.
Just S
#7: Bár Támogatom minden nézetedet HerodPK, azért hozzá kell fűznöm h a Lordnekroseth csak szimplán nem írta jól a szerver nevét és az Ahto Cityre gondolt (szerintem) amit ha megnézel az swtor.hu-n ajánlott pvp magyar szerverek között van.
És amúgy rengeteg magyar van ott csatlakozz fel kezdésnek a Hungarian chanelre és akkor meg látod te is Lord
8.
8.
HerodPK
Amúgy a Rakghoul-os introval nem tudom mi a baj:).... pár száz évvel ezelőtt 1x mar elszabadult a vírus ..Taris abba pusztult bele.. úgy latszik nincs vége....mondjuk taristeljesen kipusztult...csak mostanában szalingoznak vissza az emberek jobbára kutatni és felfedezni......de ha a fertőzés elterjed 1 lakott planétan...az katasztrófa valóban:).....bar kicsit tényleg inkább zombis..de nekem bejott:)
7.
7.
HerodPK
elméletileg hamarosan jön a trial is..vagy test servert emlegettek a patchekhez..nem vagyok ebben biztos.....Lord Rákarcú még mindig csak fikázni tudja....adv.calss nélkul mentél fel 50 re? vagy mi a szösz hogy 50 vagy és nem tudod mi legyél.... amúgy eloszlás...elég necces 70-30% a sitheknek...partit könnyű találni én ma puggoltam normal vault of eternityt...persze end boss megmaradt..de pug az pug...2x...ne legyél paraszt és antiszociális.. pláne úgy ha online vagy és rajtad kívül mindenki szereti a gamét és úgy játszik vele..nekem állandó grupjaim vannak....magyarok is meg norvég etc... szóval elég vegyes...de simán összerittyentek 1 hard modos teamet neked akármikor...:) én is hidden bekset tudom magyar szeronak...meg ahova a gép osztotta a klánom..de arra mer nem emlékszem de nem az Akta kukac az biztos:).....valamit benéztél vagy csak direkt oda mentél hogy ezzel is fikazodhass ....szar-szar ne játsz....nem csak én unlak de szerintem sokan mások is ...és nem csak /sw vel kapcsolatban......- van olyan játék amit szeretsz vagy érdekel? vagy te vagy a hivatalos zavarkeltő az erőben?
talán tényleg kicsit hamar adtak ki de muszáj volt a start...a világ nem bírt mar várni:)..... márciusra mikor jön az ujj nagy peccs szerintem be is érik a game.....heti kis foltozásokkal rendbe teszik gyorsan.... különösen nagy bajt még nem vetem észre,,,ami meg van ....hat nem veszek rola tudomást..ismerve a korai kiadás jelezte problémákat....ok mondtak és mindenki tudta hogy ez lesz...de javítják és elégedett is vagyok velük...szo szo... haladnak és hamar jó lessz:)
ja + a preorderes start óta lassan beállnak a szerverek is...emeltek a raten többen férnek el itt ott... szóval sose latok sort de mégis többen játszanak...szinte minden szerver heavy..de sosem várólistás...etc etc.. SW :ToR....varos volt nem csalodtam ...patchet meg varjuk szeretettel:)
6.
6.
Ecneb
#3: óh te szegény, soha rosszabb dolgod ne legyen!
5.
5.
goblinfing
ha valaki azt mondja ez fear 4 trailer elhiszem..lol
4.
4.
Csakazmmorpg
Hidden beksen a magyarok többsége köztársasági vagy birodalmi?
3.
3.
Lordnekroseth
Hát nemtudom, most ezen az Ahta City nevű szerveren vagyok, ahol elméletileg magyarok vannak, de egy darabbal nem találkoztam még.
És még mai napig nmetudom, Operative vagy Sniper legyek. Úgy túl hibridek a kasztok. Healelni szeretek, de a stealth és melee már nem jön be. A sniper viszont CSAK snipolni bir.
Minden esetre elég nehéz partikat találni a high pop servereken is az Fp-k be. Pláne ha nem vagy sem tank se healer. udja a fene. Amúgy nemrossz, de első "végigjátszás" után elveszti a varázsát
2.
2.
Stormblast
Lesz belőle valamikor trial verzió? Amikor 10 napra kipróbálhatom, vagy lvl 10-ig, vagy ilyesmi? Kipróbálnám nagyon
1.
1.
g.man580
Hát ha nem láttam volna a videóban fénykardot meg a végén a Star Wars The Old Republic feliratot nem is gondolnám hogy ez star wars!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...