Márciusban jön a Tropico 4: Modern Times

  • Írta: InGen
  • 2012. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Éppen most került komoly támadás alá a Mercedes-Benz, amiért Che Guevara fényképével reklámozták legújabb autóikat, de ez minket ne érdekeljen, amikor diktátort alakítunk a Tropicóban. Banánköztársaságunkat pedig elérte a modern idők a szele az új kiegészítőben.

A Modern Timesban a békés kis országunkat elérték az innovációk: újfajta épületek, űrkutatás, terroristák, globális piacok és az internet is mind-mind betörnek a lakosok hétköznapjaiba. A Tropico 4 kiegészítőjében a régi épületeket le kell cserélnünk újakra, modernizálnunk kell a közlekedést és a gazdaságot, miközben organikus farmokon termelt ételekkel kell ellátnunk a lakosságot. A kiegészítő 20 eurós áron jelenik meg márciusban.

6.
6.
Normen1976
Egy a baj, a 4. rész sem jelent meg és gondolom ez sem jelenik meg Magyarul :(. A 3. rész mai napig fent van a gépemen, eredetiben megvettem természetesen. Sajnálatos, hogy a hagyomány ami szerint lefordítva jelenik meg a játék vége szakadt (1-2-3 mind magyarul jött ki), így én a magam részéről megálltam a 3. résznél úgy tűnik végleg.
4.
4.
PcSanyko
3.
3.
deviques
Oszt mit keres Bud Spencer a borítón?
2.
2.
givi6
He : D beszarok, ki kell próbálnom
1.
1.
Vurgi
Ez de rossz... a közút mellett lövik fel az űrrakétát.. :DD fuck logic! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...