Idén nem megy tőzsdére a Rovio

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 21.
  • Biznisz
Link másolása
Habár a tavalyi év végén arról híreztünk, hogy a Rovio a hongkongi tőzsdén szeretne kibocsátani értékpapírokat, úgy tűnik, hogy ebben az évben ez semmi esetre sem valósulhat meg. Ahogy az Angry Birds-játékokat jegyző cég szóvivője elmondta, sikercímük még a kezdeti életszakaszában van, ráérnek még erre.

A finn Rovio vezérigazgatója, Peter Vesterbacka önmagát cáfolta meg a minap, amikor kijelentette, 2012-ben sem a honkongi, sem a New York-i tőzsdén nem veti meg a lábát. Habár a tavalyi év végén még arról beszélt, hogy a Walt Disneyhez hasonló médiavállalatot szeretne kiépíteni, de ez még a jövő zenéje. Az első nyilvános értékpapír kibocsátásra utalok jelek tehát semmisek.

"Nem akarunk rohanni. Ebben az évben még túl korai a tőzsdére menni, túl sok a nyitott dolog, és még az Angry Birds egy nagyon korai életszakaszában vagyunk" - nyilatkozta Vesterbacka a Reutersnek.

Az úriember tudja, hogy az ázsiai piac fejlődőképes, de még akkor se szánja rá magát erre a lépésre, amikor 900 millió dollárt ér. Az Angry Birdst pedig csak karácsony napján 6,5 millióan töltötték le.

2.
2.
Dontrip
nem tudom mit esznek annyira ezen. jó én is bírom meg nagyon jó játék, de minden részben ugyanaz van, max a helyszín más...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...