Őszig kell várni az Aliens: Colonial Marinesre?

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Csúszás
Link másolása
A hivatalos honlapon feltűnt információk szerint őszig kell várni az Aliens: Colonial Marines megjelenésére. A korábbi várakozások alapján a játéknak a tavaszi hónapok folyamán kellett volna boltokba kerülnie, de most elképzelhető, hogy újabb fél évet csúszik az egyébként is sokat késett program.

Az Aliens: Colonial Marinesre régóta várunk, a Sega és a Gearbox többször is elhalasztotta a játék megjelenését ilyen-olyan okokra hivatkozva, tavaly viszont elkezdtek záporozni az infók a programról - úgy tűnt, hamarosan finisbe érnek a Colonial Marines munkálatai, mi pedig hamarosan belevethetjük magunkat a xenomorfok irtásába.

A várakozások szerint a játék tavasszal fog megjelenni, azonban az AVP Galaxy észrevétele szerint ez még korántsem biztos: a lap arról cikkezett a minap, hogy a hivatalos weboldalon a platformok mellé, a megjelenéshez őszt írták a készítők, ami egyértelmű csúszást jelentene. Azóta a "hibát" javították, a Sega viszont érdekes módon nem volt hajlandó kommentálni az incidenst, ami azt sejteti, hogy azért nincs minden rendben. Reméljük a legjobbakat!

12.
12.
caleb007
Ehh kár. Pedig nagyon rá vagyok készülve. Igazából nem értem ezt a rengeteg késést, évek óta tologatják, pedig ez is csak egy cső FPS lesz. Bár ha csiszolgatnak rajta akkor inkább késsen, mint szar legyen.
11.
11.
odin2011
Hátr hamár ennyit csúszikakkor minimum az hogy olyan minőségi legyen hogyaz már fáj:D de hát mindig ez van aztán az ember csalodik reméljük ez most nem így lesz
9.
9.
KENKILL
Egyetértek az előttem szólókkal. Végre egy jól összerakott horrorisztikus alien-játék a régi filmek hangulatával, amibe nincs beleerőltetve a predatoros baromság. Már hosszú évek óta várok egy ilyenre, pár hónap nem oszt nem szoroz. De aztán akkor minőséget!
8.
8.
daenath
Kar, mar vartam, na sebaj varunk turelmesen :) Mondjuk ki adhatnak juniusban a Prometheus premierjevel egy idoben :D
7.
7.
ReNegAdE
Ha ez a játék javára válik én nem bánom!De azért sajnálnám ha csúszna!Sebaj igényes co-op játékból is jön bőven!
6.
6.
metercsiken
#1: Szerintem is inkább csússzon, mint összecsapott legyen!
5.
5.
shatterhand
úgyse fogunk unatkozni
dögivel jönnek a játékok, lehet pótolni a pár hónaposakat is
4.
4.
krisztian66666
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!T-T Pedig mennyire vártam! Na mind egy remélem, hogy ennyi várás után nem egy összecsapott játékot kapunk.... T-T
3.
3.
hl89x9
hát remélem nem csúszik a játék MEGINT
az őszi szezonban szerintem kevesebb esélye lenne
2.
2.
Ronam
#1: +1. Szerintem is inkább csinálják meg rendesen, nehogy nekem bugosan vagy félkészen adják ki :). Sajnos az előző Alien játékban hatalmasat csalódtam. Szerintem kimondottan gagyi lett. Az első AVP-nek iszonyat jó feelingje volt, azóta nem nagyon volt olyan Alien játék amire azt mondtam volna, hogy fasza.
1.
1.
jookrisztian
Szerintem nem baj, ha csúszik a megjelenés, ha ez a játék jó minőségét garantálja!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...