Tíz új képen feszít az Inversion

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 30.
  • Képek
Link másolása
A Namco Bandai a múlt héten megerősítette, hogy az Inversion mégsem fog megjelenni február első napjaiban, helyette valamikor "az év elején" érkezik a játék. Sebaj, addig is itt van tíz új screenshot, amik a program többjátékos módját mutatják be. Csodáljátok meg őket!

Szóval el lehet dönteni: akinek a február 10-i megjelenés nem volt eléggé "év eleje", az még várhatja a játékot későbbre, mások viszont kénytelenek lesznek azzal beérni, hogy a Saber Interactive új TPS-e csúszik, állítólag azért, mert a fejlesztőknek "polírozniuk kell bizonyos kulcsfontosságú elemeket".

Az Inversion egyébként PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a most érkezett screenshotok a játék kompetitív multiplayer módját mutatják be, amiben minden bizonnyal visszaköszönnek majd a fejlesztők által szenzációsnak beharangozott fícsörök, mint a környezet rombolhatósága, az új fedezékrendszer és persze a gravitációval történő játszadozás - mondjuk utóbbit a falakról lelógó ellenfelek remekül illusztrálják.

6.
6.
p3ti
syndicate + Inversion . Na remélem hogy nem basszák el őket , mert nagyon tetszett mindkét játéknak a trailere . Első tesztek után beszerzős darabok lesznek
5.
5.
Másnapos
Nekem az egész rohadtul bejött,nem értem hogy az ismerőseim közül sokmindenki szarozza de szerintem eddig szuper csak ne csesszék el. :D
4.
4.
Scoo
Remélem lesz benne co-op. Meg system link.
3.
3.
kalandorklubbja
Ezek a képek nagyon szarok, meg sem közelítik a Gameplayek minőségét. Ez most micsoda??
1.
1.
giga321
Na eeeeeeeeez az a játék ami már hetek óta a fejemben van hogy " melyik is volt az a játék , Mi is volt a címe? " ezt kérdeztem magamtól de nem tudtam. Inversion most már megjegyzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...